2777
2789
عنوان

آیین نامه 😑🤦‍♀️

174 بازدید | 22 پست

من تازه شروع کردم دارم کتاب آیین نامه رانندگی رو میخونم چیکارکنم همون دفه اول قبول شم؟؟؟😑

اگه میشه واسه آروم شدن دلم یه صلوات بفرست🖤اگه فرستادی بگوبم تا منم جبران کنم

نمونه سوالات test drive  از گوگل بخون .

دعا کن ابجیم این دفعه شهری رو قبول بشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سوالا رو بخر بخون

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍

بیشتر تست بزن، خیلیاش تکراریه

یه نکاتی مثل حق تقدم و تابلوها رو هم کامل از روی کتاب بخون و حفظ کن 

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

سلام عزیزان امیدوارم شب خوبی داشته باشید من یک کانال شال و روسری تازگی زدم و خیلی هنوز کارمون کوچک و ...

عزیزم تبلیغ تو هر تاپیکی ممنوعه

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

نمونه سوالات test drive  از گوگل بخون . دعا کن ابجیم این دفعه شهری رو قبول بشه

واس منم تو دعا کن قبول شم اصلا حوصله چند بار امتحان دادن ندارم😑🤦‍♀️🤍

اگه میشه واسه آروم شدن دلم یه صلوات بفرست🖤اگه فرستادی بگوبم تا منم جبران کنم
مگه آزار به کسی میرسونه تبلیغ یک کسب و کار کوچک؟

نی نی یار قبلا تاپیک زده که تبلیغات ممنوعه 

هر چی میخواد باشه

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

سلام عزیزان امیدوارم شب خوبی داشته باشید من یک کانال شال و روسری تازگی زدم و خیلی هنوز کارمون کوچک و ...

تبلیغ ممنوعه در صورت تکرار تعلیق میشید

برای فروش اجناس خود از طریق فروشگاه های نی نی  سایت اقدام کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar