2777
2789
عنوان

آیین نامه 😑🤦‍♀️

173 بازدید | 22 پست

من تازه شروع کردم دارم کتاب آیین نامه رانندگی رو میخونم چیکارکنم همون دفه اول قبول شم؟؟؟😑

اگه میشه واسه آروم شدن دلم یه صلوات بفرست🖤اگه فرستادی بگوبم تا منم جبران کنم

نمونه سوالات test drive  از گوگل بخون .

دعا کن ابجیم این دفعه شهری رو قبول بشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالا رو بخر بخون

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍

بیشتر تست بزن، خیلیاش تکراریه

یه نکاتی مثل حق تقدم و تابلوها رو هم کامل از روی کتاب بخون و حفظ کن 

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
سلام عزیزان امیدوارم شب خوبی داشته باشید من یک کانال شال و روسری تازگی زدم و خیلی هنوز کارمون کوچک و ...

عزیزم تبلیغ تو هر تاپیکی ممنوعه

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

نمونه سوالات test drive  از گوگل بخون . دعا کن ابجیم این دفعه شهری رو قبول بشه

واس منم تو دعا کن قبول شم اصلا حوصله چند بار امتحان دادن ندارم😑🤦‍♀️🤍

اگه میشه واسه آروم شدن دلم یه صلوات بفرست🖤اگه فرستادی بگوبم تا منم جبران کنم

خوب بخونی قبولی باو

منم اولین دفع قبول شدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام عزیزان امیدوارم شب خوبی داشته باشید من یک کانال شال و روسری تازگی زدم و خیلی هنوز کارمون کوچک و ...

تبلیغ ممنوعه در صورت تکرار تعلیق میشید

برای فروش اجناس خود از طریق فروشگاه های نی نی  سایت اقدام کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar