2789
عنوان

خیلی تنهام

144 بازدید | 15 پست

دلم گرفته از بس تنهام شما چطورید؟

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از تنهاییت لذت ببر

من لذت میبرم ولی نمیشه همیشه لذت برد 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
من با اینکه متاهلم و بچه دارم بعضی وقتا حس میکنم تنهام

تو هم مثل من تنهایی روحی داری من اتفاقا پیش خانوادمم و تنها نیستم جسما ولی روحم خیلی تنهاس

تنها بودن گاهی بد نیست ها  ، حداقل اش اینه میدونی فقط خودتی

اره ولی برا همیشه خوب نیست 

مگه قراره همیسه تنها باشی؟ چرا

دوست خاصی ندارم و کسی نیست که یذره شبیهم باشه خداروشکر میکنم خانوادم رو دارم ولی شبیهشونم نیستم با وجود خانوادمم احساس تنهایی میکنم

آخه چرا مگه چه جور اخلاقی داری

روابط اجتماعیم خوب نیست و کلا خوشمم نمیاد از روابط اجتماععی نمیتونم با همه تا ابد دوست باشم به تنهایی و خلوت گرایش دارم ولی گاهی از این تنهایی اذیت میشم