2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

108 بازدید | 14 پست

پسرم دو سال و ده ماه داره تا الان چند بار سعی کردم از پوشک بگیرمش اما همکاری نکرده و یا خودم شرایط نداشتم الان دو روزه شروع کردم کلا که تو خواب جیش میکنه باید مای بی بی ببندم بعدش میگه جیش داری میگه نه ولی وقتی با هزار زحمت میبرمش دستشویی میکنه اگه هم نیاد تو خونه میکنه بعد میگه من فکر میکنم باز انگار نمیتونه تشخیص بده کی جیش یا پی پی اش میاد میکنه و بعد میگه مگر من ببرمش جایزه و... زیاد جواب نمیده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که بچهامو به زور نزدیک سه سالشون بود گرفتم خیلی سخت و رو اعصاب . و اینکه هر بچه ای با دیگری فرق د ...

واقعا درست میگید پسرم اصلا همکاری نمیکنه از طرفیم یه بچه دو ماهه دارم واقعا سخته 

واقعا درست میگید پسرم اصلا همکاری نمیکنه از طرفیم یه بچه دو ماهه دارم واقعا سخته 

اصلا عجله نکن و بهش فشار نیار . کار حرف اطرافیان هم نداشته باش. خداروشکر برا من شد موقع اوایل کرونا با کسی رفت امد نداستم نمیدونستن هنوز از پوشک نگرفتم غر بزنن. ولی واقعا خیلب سخت و خسته کنندس.

دقیقا مثل دختر من

ولی دو سال و هفت ماهشه

دیگه اعصاب واسم نمونده از دستش

بیشتر از دو هفته ست اینه وضعیت 😑😑😑 روزی شونصد بار من در حال شستن لباساشم‌، میگم بیا بریم نمیاد یک دقیقه نگذشته شلوارشو خیس میکنه 😐😑 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

سلام یکم در اقدام کردید من هر دو بچمو ۱سال و ۸ماهگی از پوشک گرفتم اصلا اذیت نشدن و نشدم

عزیزمن چندبار شروع کردم اما اصلا همکاری نمیکرد و به زور باید میبردمش به زور هم که فایده نداره الان خودش میگه مای بیبی گرمه دیگه نمیخوام ببندم اما بازم خوب همکاری نمیکنه و نمیگه جیش دارم

اصلا عجله نکن و بهش فشار نیار . کار حرف اطرافیان هم نداشته باش. خداروشکر برا من شد موقع اوایل کرونا ...

باور میکنی اصلا ما فشار نیاوردیم یعنی چندبار خودش گفته مای بی بی نبندم بعد که میکنه میگه ببندم ما هم میگم باشه اصلا دعواش نمیکنم که چرا نمیگه ولی واسم سواله متوجه نمیشه جیشش مثلا داره میاد میکنه و بعد میگه

عزیزمن چندبار شروع کردم اما اصلا همکاری نمیکرد و به زور باید میبردمش به زور هم که فایده نداره الان خ ...

بچه ها هرچی بزرگتر میشن لجباز تر میشن

دوست دارن استقلال کلامی و فکری داشته باشن

براهمینه به حرفتون گوش نمیده

با دعوا و تنبیه بدتر عصبی میشه

از من میشنوید با به مشاور رشد کودکان صحبت و کمک بگیرید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
منم دقیقا فقط جایزه و کلی قصه و داستان تا راضی بشه بیاد

منم اینجور گاهی میاد ولی نه همیشه

قشنگ هم میدونه دستشویی واسه چیه، هرکی بره میگه فلانی رفت جیش، ولی خودش نمیاد فقط گاهی

امروز که دیگه دعواش کردم از بس اعصابمو خورد کرده بود با اینکه میبردمش دستشویی ولی در عرض یه ساعت سه دست شلوارشو عوض کردم و شستم 😑😑😑 گاهی همکاری میکنه میگه البته یه کم خودشو خیس میکنه بعد اونم اگه روزی یه بار بگه بقیه ش نه اصلا انگار نه انگار😑 دیگه مونده م چیکار کنم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منم اینجور گاهی میاد ولی نه همیشه قشنگ هم میدونه دستشویی واسه چیه، هرکی بره میگه فلانی رفت جیش، ولی ...

خب پس آماده نیس پسر منم اینجوری بود چند بار خواستم اقدام کنم الان که بهش وعده جایزه ای که دوست داریم رو دادیم و مثلا هم سن و سالها یا بزرگتر رو میگم ببین مای بی بی نمیبندن و اینکه من مهدکودک رو براش کامل توضیح دادم که شعر میخونن و بازی و گفتم مربی مهدکودک گفته اگه مای بی بی ببندید مهد نیاییدو مای بی بی تو هوای گرم گرمت میکنه الان تازه یکم متوجه شده ولی باز همکاری 50 درصدی داره اصلا نباید عجله کرد اصلا دعوا نکن چون ممکنه بدتر لج کنه اینا رو امتحان کن خوب شد که هیچ نشد مای بی بی ببندد یک ماه دیگه دوباره شروع کن یعنی آماده نیست بعد یه جایی میخوندم میگفتن اگه شب تا صبح بچه جیش نکنه یعنی مثانه اش آماده است پسر من کامل جیش میکنه یعنی مثانه تحمل نگهداری جیش رو نداره خیلی و فعلا روزا پوشک نبند اگه شبا جیش میکنه. موفق باشید برای منم دعا کن بتونم با یه بچه کوچیک دیگه خیلی سخته

خب پس آماده نیس پسر منم اینجوری بود چند بار خواستم اقدام کنم الان که بهش وعده جایزه ای که دوست داریم ...

فقط گاهی اینجوریه و لج میکنه نمیاد وقتی هم مایعات زیاد بخوره مثل دیروزه. زود به زود بخوای ببریش نمیاد. مخصوصا اگه در حال بازی با بچه های دیگه باشه، دو سه روزه خونه ی خواهرشوهریم بخاطر بیماریش کسی نبود بیاد پیشش. شبا و کلا موقع خواب هم از وقتی پوشک نکرده م حتی یه ذره جیش نکرده ولی قبلش هر بار که بیدار میشد پوشکش درحال انفجار بود از جیش 😅

حدود یک ساعت هم توی ماشین بودیم تا برسیم اینجا اصلا جیش نکرده، بیشتر لج میکنه گاهی که نمیاد.😑

سعی میکنم دعوا نکنم ولی خب گاهی واقعا بدجور اعصابمو خورد میکنه 😐😑😑

إنشاءالله گلم 🌺🌺🌺