2821
2789
عنوان

قرص جلوگیری

159 بازدید | 8 پست

بچه ها قرص تنسی کسی استفاده کرده؟

من ۴ روز رابطه داشتم اصلا مایع منی داخل ریخته نشد ولی من استرس داشتم امروز قرص تنسی خوردم ۰/۷۵ بود دوتاشو خوردم مشکلی پیش نمیاد به نظرتون؟ اگه تجربه مشابه داشتید بهم بگید🥺

قرصی که مصرف میکنم و راضی هستم 

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir?igshid=YmMyMTA2M2Y=

۱۰ ساعت اینا گذشته بود از رابطمون ولی من ۲ تا ۰.۷۵ و خوردم اوکیه به نظرت؟

اشکال نداره شده من تا فرداش شوهرم دیر آورده برام مثلا 12ساعت نه بیشتر خوردم دوتا.....یکدفعه هم از جلد کشیدم بیرون یکیش رفته زیر تخت منم با خیال راحت خوردم که آره حتما تک قرصه بعد جارو زدم دیدم وای 75بوده نخوردم دومی شو همین شد که فهمیدم قوی ساخته میشه و 5ساله استفاده میکنم حتی در ماه دو بار

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792