2789
عنوان

چیکار کنم ؟

137 بازدید | 5 پست

احساس میکنم آدم به شدت خودخواهی هستم وقتی از دست یه نفر عصبی و ناراحت میشم به سختی میتونم دیگه ازش خشمگین نباشم حتی اگر بیاد منت کشی باهاش بد برخورد میکنم چون نمیتونم فراموش کنم رفتارشو...واقعا خودم هم از دست این اخلاقم عاصی هستم و از خودم بدم میاد...و فرقی نمیکنه این شخص خواهرم ؛ پدرم و یا مادرم باشه...نمیدونم ریشه این اخلاق لعنتیم از کجا اومده 

منم همینطوریم چقدم ادم عذاب وجدان میگیره🤦🏻‍♀️

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆
منم همینطوریم چقدم ادم عذاب وجدان میگیره🤦🏻‍♀️

خیلی بده...با خواهرم خیلی بد رفتار کردم جلوی برادر و خواهرم و از همه بدتر احترام سن پدرم رو نگذاشتم حداقل به خاطر اون کوتاه بیام ...از پدرم شرمنده ام اما نمیتونم بروز بدم به خاطر این شخصیت بدی که دارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هممون همینیم:/

من خودمو از آدما کلا دارم دور میکنم ک وابسته نشم ولی

خب گاهی بر عکس جواب میده حالم بدتره 

مثلا یکی رو که میبینم از دوستام باشه هرکی 

یحس دلبسته شدید از اون بهم دست میده ک دلم میخواد نابود شم.

هممون همینیم:/ من خودمو از آدما کلا دارم دور میکنم ک وابسته نشم ولی خب گاهی بر عکس جواب میده حالم ...

منم فکر میکنم شخصیت ناسازگاری دارم و بهتره از همه دور بشم تا بهشون آسیب نزنم با رفتارم

خیلی بده...با خواهرم خیلی بد رفتار کردم جلوی برادر و خواهرم و از همه بدتر احترام سن پدرم رو نگذاشتم ...

دقیقا منم امشب با مامان و بابام دعوا شد اومدن معذرت خواهی ولی من همچنان غد بازی در میارم کل شب داشتم اشک میریختم عذاب وجدانش خیلی بدههه و اینکه هر بار سعی میکنی بهتر شی بد تر رفتار میکنی بد تر🥲💔

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆