2777
2789
عنوان

یک تنهایی عمیق....

1099 بازدید | 8 پست
من وهمسرم در کنارهم هستیم وهمو خیلی دوست داریم اما هردو احساس عدم ارضا روحی وتنهایی داریم چون خیلی روحیات وشخصیتمون متفاوته ...از دوجنس شخصیت کاملا متضادیم...اون دائما منو ول میکنه میره پیش دوستاش اونها بهش انرژی ورضایت روحی میدن نه من ...جزییاتش زیاده من عمیقا غصه میخورم وقنی میبینم هرروزمنو تنها میگذاره که بره پیش اونها ..اون دائم به خاطرگذران درکنار هم دیگه واسم نقش بازی میکنه ولی خود واقعی اون ومن خیلی متفاوته
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کاملا درکت می کنم ، منم عاشقه همسرم هستم و از هیچ چیز توی زندگی براش کم نمی زارم ، توی خونه همه چیز براش مهیاست ، ولی خیلی اوقات دوست داره با دوستاش باشه تا با من ، منم خیلی از روزها تنها هستم، قبلا فکر می کردم که اگه به شوهرت توجه نکنی و کارهایی که دوست داره انجام ندی ، اونم می ره دنبال عشق و حاله خودش ، ولی الان به این نتیجه رسیدم که اشتباه می کردم ، من خودم هرکاری که شما فکر کنید براش انجام می دم ، ولی اون ذاتا از خونه فراریه و بیشتر دوست داره بیرون باشه ، حالا یا دنباله کاراشه و توی محل کارشه ، یا با دوستاش خوش می گذرونه ، علتش نمی دونم چیه ؟؟؟؟؟

ای کاش می شد فهمید ؟؟؟
Lilypie Pregnancy tickers
بله دریا جون....من تو همه جیز واسش مایه میگذارم ولی نقش حاشیه ای دارم .وبا دوستاش ارضا میشه
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
علتش اینه از نظر روحی ما ارضاشون نمیکنیم وشباهتی به ما ندارن مثل دوسنی که باهاش حرف مشترک نداری وکلافه ات می کنه
*****و حالا سورپرایزی دوباره *****

شوی یک روزه حراجی از 10 % تا 50% فقط و فقط به علت مسافرت چون هفته اینده برای اوردن کارای جدید مسافرم

این فرصت طلایی رو از دست ندهید (فقط و فقط یک روز )

زمان شو : پنج شنبه 11 خرداد از ساعت 11 تا 8 شب

مکان: سعادت اباد خیابان علامه جنوبی کوچه 34 شرقی پ 13 واحد 1 09381554314

وبلاگ رو اپ کردم با عکسای جدید http://www.niiniicenter.mihanblog.com/ یه عالمه کار دیگه هم هست که عکسشون تو وبلاگ نیست

این هم ادرس کلوپم http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559&ChatDate=8-3-1391

دوستدار همه ی شما مامان سروش (شیما)
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
شوهر من که خونه نیست بنده خدا بیشتر وقتش سرکاره در کل 10 ساعتش سرکاره و شیفتش چرخشی هفته به هفته شیفتش تغییر میکنه اصلا خوشم نمیاد از این مدل زندگی دوست داشتم شوهرم کارمند دولت بود مثل همه مردا صبح میرفت سه یا چهار بر میگشت خونه ولی شرایط زندگی یه جوری بود که نشد همسرم چنین کاری داشته باشه برام دعا کنید