2777
2789
عنوان

وقتی کسی دوست داشته باشه؟

172 بازدید | 23 پست

همکارم ک هفت ماه خیلی به من نزدیک شده بود و باهام صمیمی بود واحساس میکردم علاقه داره ،سر یه جمله همکار خانومم سر ی جریانی گفت اره بابا با این شوخی نکنین ..کلی تاراحت شده وکنار کشیده ..ایا اگه احساسی باشه ب این راحتی کناارگذاشته میشه؟؟خیلی بامن بدشده...منم نتونستم یه حواب بدم ک وا خانم فلانی چی میگی سکوت کردم ...یعنی کلا خراب شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت فهمیدی چی گفتی خدایی؟

میگم یکی ازهمکارام گف باایشون شوخی نکنین...این اقا یهو کنار کشید وخیلی ناراحت شد..میگم تواین مدت اینهمه نزدیک شد بمن ،من نباید کاری انجام بدم ک ناراحتیش رفع بشه..اگه‌واقعا خاستنی درکار باشه ایا میره ب راحتی

شاید شما فکر کردی بهت توجه میکنه..نگران نباش اگه واقعا ازت خوشش اومده باشه میاد سراغت😉

من احساس میکنم باید کاری کنم چون خیلی ب من توجه داشتن ،چون فک میکنه من خوشم نیمده ازش با این جمله همکارم..نتونستم جوابشم بدم لااقل بگن وا چی‌میگین خانم فلانی....

من احساس میکنم باید کاری کنم چون خیلی ب من توجه داشتن ،چون فک میکنه من خوشم نیمده ازش با این ...

نه عزیزم اینجوری حس نکن..شاید شماهم جلوی بقیه نخواستید جوری وانمود کنید که فکر کنن شما از اون آقا خوشتون میاد..اگه دوباره کاری برای جلب توجه شما انجام داد اگه ازش خوشت میاد شما هم با سردی رفتار نکن کمی گرمتر رفتار کن تا خودش حس کنه شما بهش توجه میکنید

میگم یکی ازهمکارام گف باایشون شوخی نکنین...این اقا یهو کنار کشید وخیلی ناراحت شد..میگم تواین مدت این ...

شما بهش پیام بدید و بگید از ناراحتی شون ناراحت شدید شاید منتطر بوده شما حرکتی بزنید

شما بهش پیام بدید و بگید از ناراحتی شون ناراحت شدید شاید منتطر بوده شما حرکتی بزنید

خوب اگه حرکتی‌نزنم ایا میره واقعا؟چون خیلی تلاش کرد غیرمستقیم دلم براش میسوزه 

نه عزیزم اینجوری حس نکن..شاید شماهم جلوی بقیه نخواستید جوری وانمود کنید که فکر کنن شما از اون آقا خو ...

ممنون واقعا ازپاسخت عزیزم ...یعنی خودمو ناراحت نشون بدم ..واقعا نمیدونم چجوری جذبش کنم ...خیلی سرد شده اصلا با من حرف‌نمیزنه و با بقیه همکارام شوخی میکنن 

ممنون واقعا ازپاسخت عزیزم ...یعنی خودمو ناراحت نشون بدم ..واقعا نمیدونم چجوری جذبش کنم ...خیلی سرد ش ...

خواهش میکنم...اگه واقعا حس کردی که ناراحت شد از اینکه شما پاسخ اون همکارتون رو ندادید و فقط نگاه کردید شاید باید باهاش در میون بزارید..میتونید توی فضای مجازی بهش پیام بدید یا برید پیشش و صحبت کنید دربارش که اگه سو تفاهمی پیش اومده و ناراحت شده برطرف بشه...

خب شما هم که ازش خوشتون میاد باید یه حرکتی بزنید دیگه از دستتون میپره‌ ها😅😝

خواهش میکنم...اگه واقعا حس کردی که ناراحت شد از اینکه شما پاسخ اون همکارتون رو ندادید و فقط نگاه کرد ...

خوب واقعا میره با این جمله ...یعنی جوری ازمن دلخوره ک نگاهم نمیکنه ..نمیدونم چیکار کنم .روم نمیشه خیلی ضایعست چون خودشم غیرمستقیم علاقه نشون میداد..ولی واقعا ازکنارم رفته 

خوب واقعا میره با این جمله ...یعنی جوری ازمن دلخوره ک نگاهمنمیکنه ..نمیدونم چیکار کنم .روم نمیشه خی ...

دو راه دارید:

۱)بزارید به حال خودش و ببینید چطور میگذره اگر بهتون دوباره توجه نشون داد که یعنی ازتون خوشش اومده و این علاقه کاذب نیست اگرم نه که بهتره قیدش رو بزنید چون اگه علاقه و توجه جدی بود با یه حرف و سخن به این راحتی دست نمیکشید.

۲)خجالت رو کنار بزارید و برید باهاش درمیون بزارید اما رسمی صحبت کنید که فکر نکنه شما اومدید منت کشی..میتونید بگید آقای فلانی احساس میکنم بابت اون مسئله ناراحت شدید چون طرز رفتارتون با من تغییر کرد اگر ناراحتید از بابتش متاسفم و فلان...

2790
2778
2791
2779
2792