2777
2789
عنوان

چجوری ؟؟؟؟؟؟؟

57 بازدید | 6 پست

موقع مدرسه ها دوستی رو واسه خودم انتخاب کنم؟

من دبیرستان دوره اولم رو دوستی نداشتم خیلی سختم بود

الان نمیدونم باید دوستم چه ویژگی هایی داشته باشه؟

چطوری انتخابش کنم؟

درسخون باشه دوره دوم فقط

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

یاد بچگیام افتادم..

پارک میرفتم بچع های دیگه میومدن میگفتن با من دوست میشی؟😂🥺

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کدومشون به دلت میشینه با همون رفیق میشی

من یروز کلاس دهم داشتم با یه نفر حرف میزدم 

بعد یکی دیگه اومد گفت بیا باهم بریم حیاط  خب اوکی شدیم.....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

من خودم وقتی یه اخلاقی یا یه کاری از کسی ببینم و خوشم بیاد باهاش دوست میشم و توطول دوستی می‌شناسمش.. 

من اینکه طرف درسخون باشه و اهل پز دادن نباشه خیلی برام مهمه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
من خودم وقتی یه اخلاقی یا یه کاری از کسی ببینم و خوشم بیاد باهاش دوست میشم و توطول دوستی می‌شناسمش.. ...

خب چطوری روز اول بفهمم درسخونه یا نه؟

من خیلی کم رو و خجالتی ام کلا موقعی که میخوام با غریبه صحبت کنم خود به خود تن صدام میاد پایین و لحنم تغییر میکنه در صورتی که توی خونه دادهایی میزنم که چهارستون خونه میلرزه

خب چطوری روز اول بفهمم درسخونه یا نه؟ من خیلی کم رو و خجالتی ام کلا موقعی که میخوام با غریبه صحبت ک ...

تو اولین امتحان ببین نمره کی بیشتره 

میتونی معدل پارسالش رو بپرسی که خب از ده نفر نه تاشون دروغ بهت میگن 

همشون ماشالا تو متوسطه اول و دبستان شاگرد اول اما تو دبیرستان درسا افت کرده :/ 

اینو همش اونایی میگن که درسخون نیستن 

سخته تو روز اول دوس شدن 

راستش برای من به اندازه اخلاق تیپ و قیافه هم مهمه 

مثلاً شلخته نباشه که همیشه مانتوهاش بد باشه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره