2777
2789
عنوان

عمل بینی

231 بازدید | 32 پست

بینی من به صورتم نمیاد به نظرتون عمل کنم؟ از عوراضش میترسم چون گفتن خیلی عوراضای بدی داره مثلا حس بویایت مشکل پیدا میکنه یا همیشه سرما میخوری و اب ریزش بینی داری و این حرفا از طرف دیگه هم به خاطر بینیم اعتماد به نفس ندارم 

به نظرتون چیکار کنم؟ 

منم میخام عمل کنم چ اشکالی داره آدم خوشش نمیاد میره عمل میکنه ب کسی ام ربطی نداره برو پیش  رکتری ک اول سلامتیت براش مهم باشه بعد زیبایی 

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖

درسته عوارض داره ولی اگه فک میکنی نیازه عمل کن 

این عوارض برای همه نیست بعد اگر پیش دکتر خوب برای فک نکنم مشکلی پیش بیاد 

اینم بگم که مدل و اندازه بینیت دست خودت نبوده خدا اون شکلی آفریدت که بخوای اعتماد به نفستو از دست بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام عمل کنم چ اشکالی داره آدم خوشش نمیاد میره عمل میکنه ب کسی ام ربطی نداره برو پیش  رکتر ...

اره ی سریا بهم گفتن عوارض زیاده و نمیخواد عمل کنی اما اعتماد به نفس چی؟!

اره ی سریا بهم گفتن عوارض زیاده و نمیخواد عمل کنی اما اعتماد به نفس چی؟!

ب اونا چه 

هوم   ؟؟؟

اونا اگر بودن میکردن مردم فقط بلدن گوه بخورن ببخشیدا

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖

به چرت و پرت های مردم گوش نده عزیزم پیش یک متخصص گوش و حلق و بینی برین بر اساس چهرتون بهتون میگه چه مدل بینی بهتون میاد اونا خودشون تمام جوانب رو میسنجن که بعدا مشکل تنفسی پیدا نکنین اکثر کسایی که بینی هاشون بعد عمل مشکل تنفسی پیدا میکنه اینکه بدون تحقیق پیش دکتر های جراح پلاستیک عمل میکنن اونا زیبایی براشون الویته تا تنفس احتمالا مراقبت های بعد عمل هم به درستی انجام ندادن برای همین میگم بهتره پیش جراح گوش حلق و بینی عمل کنین تا مشکلی پیش نیاد 👌🏼

درسته عوارض داره ولی اگه فک میکنی نیازه عمل کن  این عوارض برای همه نیست بعد اگر پیش دکتر خوب ب ...

درسته که دست خودم نبوده اما اعتماد به نفس ندارم خانواده ام که مخالفن یعنی پدر و مادرم اما خواهرم میگه عمل کن 

درسته که دست خودم نبوده اما اعتماد به نفس ندارم خانواده ام که مخالفن یعنی پدر و مادرم اما خواهرم میگ ...

اگر از نظر مالی اوکیی برو انجام بده ایشالا طوری بشه که دلت میخواد