2777
2789
عنوان

پیرسینگ گوش

743 بازدید | 19 پست

درد داره؟ میخوام بالای گوشم رو سوراخ کنم، از درد و عفونت احتمالیش میترسم و شک دارم، کیا انجام دادن میشه برام از تجربه شون بگن از دردش، آیا عفونت کرد؟ بعدش چه مراقبت هایی کردید؟ اول گوشواره اش بخرم بعد سوراخ کنم و....

ن دردش کجا بود ....فقط گوشواره ای ک میندازی دقت کن 

استیل خالص یا طلا بنداز عفونت نکنه ..

من استیل انداختم ازین ارزونا .ولی عفونت کرد عوض کردم 

الان عکس میزارم ...😁

استیل اصل خریدم ۱۲۰ تومن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ن دردش کجا بود ....فقط گوشواره ای ک میندازی دقت کن  استیل خالص یا طلا بنداز عفونت نکنه .. من ...

برات پماد بی حسی زد؟ اره برم پس اول گوشواره اش بخرم، بعد دارو هم بهت دادن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دردش کجا بود ....فقط گوشواره ای ک میندازی دقت کن  استیل خالص یا طلا بنداز عفونت نکنه .. من ...

خیلی خوب شده، مبارکت باشه اره منم همونجا رو میخوام سوراخ کنم شاید یکم بالاترش

برات پماد بی حسی زد؟ اره برم پس اول گوشواره اش بخرم، بعد دارو هم بهت دادن؟

ن بابا.یکم الکل آغشته کرد ب پنبه و تفنگ گرفت رو گوشم اصلن نفهمیدم 😂😂یهو گفت مبارکه ...خودم پماد چشم از اون زردا هست رنگش ..خریدم 

چند بار مالیدم خوب شد ...و گوشواره خودمو انداختم بعدش 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

من گوش دخترم سوراخ کردم  دوماه هنوز خوب نشده انقدر عفونت داره با اینکه همون اول طلا انداختم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من گوش دخترم سوراخ کردم  دوماه هنوز خوب نشده انقدر عفونت داره با اینکه همون اول طلا انداختم

عه منم هی عکسای تو نت رو میبینم شک میکنم تا حالا چند بار خواستم انجام بدم هر بار گفتم بیخیال، اما خب خوشم میاد از پیرسینگ اون قسمت

شاید ب همون طلا حساسیت داره نخ بزار  

نه فک نکنم دیگه در نمیارم انقدر گریه میکنه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
😂منم خواستم برم بزنم حس میکردم ی گردان میخان بهم حمله کنن...

اره من هم خیلی جون عزیز و ترسو ام این پیرسینگ پایین گوشمو بچه بودم انجام دادم اصلا نترسیدم اما حالا یکم ترسو ام

عه منم هی عکسای تو نت رو میبینم شک میکنم تا حالا چند بار خواستم انجام بدم هر بار گفتم بیخیال، اما خب ...

من پرسینگ نزدم واسش ی نیم ست خریدم ی گوشواره تک هم داشت گفتم سوراخ کنم هر دوشو بندازم