2777
2789
عنوان

میشه بیاین

67 بازدید | 14 پست

حالم خیلی بده دوباره مریضی وافسردگی خودم برگشته روزهای خوبی رو نمیگذرونیم پسرمم مریضه برای سلامتیش دعا کنید حمد بخوانید میشه برام دعا کنین وصلوات بفرستین بگین منم برای شما بفرستم 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعات می کنم توهم دعام کن هم خودم هم پسرم مریضیم از اون مهمتر دیگه حتی پول ندارم پسرم ببرم دکتر دعا ک ...

انشالا خوب میشین منم دعا میکنم خدا همه رو شفا بده انشالا شما هم خوب بشین خیلی سخته درد بچتو ببینی مخصوصا پولم نباشه😭

انشالا خوب میشین منم دعا میکنم خدا همه رو شفا بده انشالا شما هم خوب بشین خیلی سخته درد بچتو ببینی مخ ...

خیلی به خدا چهار بار میبرمش زیر سرم و خوب نمیشه امروزم افتادست دیگه نمیدونم چیکارکنم متخصص هم دیگه پول ندارم ببرمش یاآزمایش بگیرم فقط گفتم یا امام حسین تومعجزه بکن حالش خوب بشه

خیلی به خدا چهار بار میبرمش زیر سرم و خوب نمیشه امروزم افتادست دیگه نمیدونم چیکارکنم متخصص هم دیگه پ ...

چندروزه الان مریضه؟پسر من دقیقا ۱هفته آزمایش همه چی هم دادم 

چندروزه الان مریضه؟پسر من دقیقا ۱هفته آزمایش همه چی هم دادم 

الان پنج روز مریض میبرمش زیر سرم، سرم میزنه ولی خوب نمیشه.  استفراغ تب بی حالی، دکترگفت خوب نشد باید ببری متخصص آزمایش تکمیلی بگیری ببینی مشکلش چیه

الان پنج روز مریض میبرمش زیر سرم، سرم میزنه ولی خوب نمیشه.  استفراغ تب بی حالی، دکترگفت خوب نشد ...

من ک آزمایشم گرفتم عفونتم والتهاب نشون داده،متخصص بردم دارو داد،دارو چی بهش میدی؟

سرم و سوزن زدش و یه شربنت اندانسترون گرفتم برای استفراغش

وا خب چرا یه انتی بیوتیک برای تبش به بچه ندادن این همه دکتر بردی

تبش میادپایین ولی استفراغ وحالت تهوع داره خیلی بیحاله هم..  به پسرشماچه دارویی دادن علائمش چی ه ...

عزیزم پسر شما عفونت داره ک تب داره وبی حال باید انتی بیوتیک مصرف کنه پسر من دکتر عمومی بهش سفکسیم وشربت دی سیکلمین اینا داده بود ولی دیروز متخصص دیروز انتی بیوتیک عوض کرد فارمنتبن۶۴۳وچندتا دارو دیگ داد