2777
2789
عنوان

پروتز سینه😥

161 بازدید | 3 پست

هزینش چنده به نظرتون خوبه؟؟

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️

دکتر با دکتر فرق داره ۴۰،۵۰‌ملیونم هست ۱۵۰ ام هست الان حق گذار مثلا بالایه ۱۰۰ میگیره

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
دکتر با دکتر فرق داره ۴۰،۵۰‌ملیونم هست ۱۵۰ ام هست الان حق گذار مثلا بالایه ۱۰۰ میگیره

چه زیادددد

نه من گیس فلفل سابق نیستم نه اون دختر شاد و پر انرژی که تو همه تاپیکا اولین نفر بود نیستم من یه گیس فلفل دیگه شدم یه دختر افسرده که دیگه هیچی براش مهم نیست اگه منو میشناسی بهم بگو و نشونی بده چون من اسما یادم نمیمونه و ممکنه ببینمت نشناسم🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخش خیلی زیادش بستگی به دکترت داره که چقدر هزینه لیفت سینه میگیره من خواهرم پارسال دقیق یادم نیس چقدر داد اما دکترش خیلی قیمتش از جاهای دگ بهتر بود کارشم خوب بودا اسمشون دکتر انقطاع بود شمارشو میذارم ازشون ی مشاور بگیر قبل از جراحیت خیلی با اخلاقن و هر چی سوال داشته باشی جواب میدن 22891746