2777
2789

صدقه بده و فکر منفی نکن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

عزیزم آیت الکرسی بخون

صدقه رد کن

خوابتم برا آب جاری تعریف کن تا تعبیر خوب بده

دیگه ام برا کسی تعریف نکن

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

عزیزم خواب رو برای هرکسی تعریف نکن خواب دندون هم تعبیر خوب داره هم بد ولی شما به تعبیر نیک بگیر .میگن خواب رو هرجور تعبیر کنید همون اتفاق میفته پس سعی کنید همیشه خواب دیگران رو خوب تعبیر کنید🌹🌹🌹

سه تا از دندونام بودن افتادن توی دستم نمیدونم دقیقا کدوم بود

ببین گلم افتادن دندون تو خواب نشونه غم و اندوه هستش

یعنی یکی فوت میشه یا ب مریضی سختی دچار میشه واین بستگی ب دندونی داره ک افتاده

دندونای جلو خانواده نزدیک

دندونای آسیاب مثلا عمو عمه خاله

دندونای بعدی فک و فامیل

من ی بار خواب دیدم دندون آسیابم افتاد.بعد سر ی هفته مامان بزرگمو از دست دادم

ولی در کل همش ب مردن ختم نمیشه مریضی هم هست

ببین گلم افتادن دندون تو خواب نشونه غم و اندوه هستش یعنی یکی فوت میشه یا ب مریضی سختی دچار میشه وای ...

این خوابو تا حالا ۳ بار دیدم قبل از سومی خودم مریض شدم فهمیدم دیسک دارم به سختی راه میرفتم الان خداروشکر چند روزه بهترم ولی بازم دیشب همین خوابو دیدم 

ممکنه به این ربط داشته باشه؟ چون یکمم ذهنم آشفته س

این خوابو تا حالا ۳ بار دیدم قبل از سومی خودم مریض شدم فهمیدم دیسک دارم به سختی راه میرفتم الان خدار ...

گفتم ک مریضی هم هست. خدارو شکر ک الان خوبی عزیزدلم

انشاالله ک چیزی نیست ب چیزای خوب فکر کن تا خوب پیش بیاد عزیزم هرچی منفی فکر کنی همون میشه 

گفتم ک مریضی هم هست. خدارو شکر ک الان خوبی عزیزدلم انشاالله ک چیزی نیست ب چیزای خوب فکر کن تا خوب پ ...

فک کنم خوابم تعبیر شد متاسفانه 

چند ساعت پیش خبر دادن پسر عموم از پشت بوم افتاده حیاط همسایه شون اعزامش کردن به استان😔فک کنم ضربه مغزی شده