2777
2789

من 

تو همه جاهم گفتم چه جوری حامله شدم 

الان برات میفرستم

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم تنبلی شدید داشتم ینی چهارماه شش ماه پریود نمیشدم باید آمپول میزدم تا بشم یا دارو بخورم هی 

این کارارو کردم که خدارو شکر بعد شش سال ۰و بعد خوردن کلی قرص وجواب نگرفتن بلاخره حامله شدم 

برات میفرستم ان شاالله شماهم جواب بگیری 👇👇👇👇

قرص ویتامین ای و ث بخور برا تخمک خیلی خوبه 

با قطره ویتاگنوس 

من تخمدانامو با روغن سیاهدونه و زیتون چرب میکردم و بادکش گرم هرتخمدان پنج دقیقه فقط میزاشتم.. 

(( دراز میکشیدم فقط قسمت سرم چند بالشت میزاشتم بیاد بالا تا ببینم بعد چرب میکردم و بعد یه در بطری نوشابه که توش پنبه الکلی بود میزاشتم رو تخمدانم آتیش میزدم لیوانو میزاشتم روش لیوان قشنگ میکشید داخل پوستمو... فقط ۵ دقیقه بیشتر نشه ))..تو پریودی هم چایی دارچین نبات وزنجبیل  میخوردم و  از روز سوم پریودی کاچی میخوردم توش مغزیجات و دارچین و زنجبیل و زعفرون  همه چی میزدم 

هر روز هم عرق کاسنی میخوردم ... 

بعد شش سال و بعد کلی قرص خوردن  حامله شدم به دکترم که استاد دانشگاهم هست  گفتم ازین قطره حامله شدم گفت نخیر 

ولی داروهایی که داده بود سه ماه  مصرف کردم نتیجه نداد قط کردم.. چون شهرستان بودم تخمدانم درد بدی داشت زنگ زدم گفت مصرف قرصو قط کن احتمال کیست شدن هست باید سنو بشی .....

بعدقط دارو ها یک ماه بعدش قطره رو شروع کردم شنیده بودم برا رفع کیست خوبه...  ینی من دارو هارو دو سه ماه نخوردم پس از دارو ها حامله نشدم ...

وقتی حامله شدم به همه فامیل گفتم و توی فامیلامم ده نفری ازین قطره حامله شدن ...

عرق کاسنی طب سنتی میگه اگه میخواین حامله بشین هر روز خانم ته استکان بخوره...

فقط من چرب کردن و بادکش کردن و خوردن قرص ای وث و عرق کاسنی ...از دوماه قبل شروع قطره ویتاگنوس انجام میدادم 

وقتی هم قطره رو شروع کردم ادامه دادم کارارو ... وانجام همه کارا باعث شد ...ماه اول خوردن قطره پریود شدم ماه دوم حامله شدم 

من تنبلی شدید داشتم با مصرفش و انجام کارای دیگه جواب گرفتم الان یک ساله زایمان کردم خدارو شکر پریود میشم هرماه 😍 تنبلیم انگار خوب شده 

قطره رو با داروی شیمیایی بارداری نباید خورد ... و هر روز ۴۰ قطره ناشتا میخوردم ... من از روز سوم پریودی شروع کردم مصرفشو و هر روز میخوردم .... 

فقط چون گرم بود صورتم پر جوش ریز شد ....ولی برا خیلی ها باعث میشه جوشاشون ازبین بره ....  و یکمم ریزش مو گرفتم ... فقط اگه به لکه بینی افتادی بهت نمیسازه نخور دیگه ... خواهرم لکه بینیش قط نمیشید بهش نمیساخت... 

ولی ده نفری از فامیلامون از این قطره حامله شدن

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

تنبلیت شدیده یان

بدون دارو فولیکولت چنده؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
همیشه استرس دارم که دیر باردارشم

چندماهه اقدامی

منم چندماهه نشده

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
منم تنبلی شدید داشتم ینی چهارماه شش ماه پریود نمیشدم باید آمپول میزدم تا بشم یا دارو بخورم هی  ...

مرسی عزیزم انشالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه😍😍

من انقدری زیاده شش ماه پریود نمیشدم الان چند وقته با قرص پریود میشم