2777
2789
عنوان

عینکی ها بیان..‌

169 بازدید | 14 پست

فریم عینک رو چند گرفتین من یدونه برداشتم یه میلیون و صد یعنی همشون همونجوری بودن خیلی وقت بود عینک نگرفته بودم شوک شدم از قیمت ها با شیشه هاشم دو تومن شد😅

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  

۶ سال پیش گرفتم

۵۰۰ هزار تومن

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من برای قشنگی بیشتر خریدم چون بی نهایت بهم میاد 

۱۴۰۰شد برام 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

او پس خوب گرفتم😂😐

اره خوب گرفتی عکسش رو میتونی بذاری ببینم؟

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
چه نازه مبارکتون باشه

ممنون   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من دوسال پیش خریدم با شیشه و اینا نزدیک ۴۰۰ تومن شد 

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏
اره خوب گرفتی عکسش رو میتونی بذاری ببینم؟

امروز دادیمش بسازن فردا میریم میگیریم عکسشو میذارم تگت میکنم یادم رفتم بگو فردا نزدیک ساعت پنج اینا آماده میشه

منم رفتم بخرم گرون بود این مدل رو نتی سفارش دادم ۱۴۹تومن

خوشگله ولی من از همینا عکس گرفته بودم به فروشنده نشون دادم گفت مارک معتبری نیستن اینارو از خرازی ها باید بخرید 

ولی برای اینکه از خودش بخریم اینطور میگفت بنظرم

من برای قشنگی بیشتر خریدم چون بی نهایت بهم میاد  ۱۴۰۰شد برام

از این بود دقیقا ولی من حالت گربه ایشو برداشتم جنسش همینجوریه

امروز دادیمش بسازن فردا میریم میگیریم عکسشو میذارم تگت میکنم یادم رفتم بگو فردا نزدیک ساعت پنج اینا ...

اهان پس تگم کن مرسی💛