بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو همه جا، انسانهای خوب هم داریم هم بد، که این دوتا کنار هم معنی پیدا میکنن اگه کسی بدنباشه ماهیت خوب به خودی خود منتفی میشه. بعد اون کسی که تاپیک زده از کجا معلومه خودش ترکه، میگن دوبهمه زنی کن ، بعد پادشاهی کن. ایشون حالا داره از این تفرقه، سواستفاده میکنن حتی شاید یه نفری بجز ترک و آدم مریض و بیمار اون تاپیک رو زده، چرا دارید اونقدر جبهه میگیرید. همه انسانیم و معیار خوب و بد بودنمون، سوای چیزای دیگه، تو اینجا ارتباط کلامی و محبت وهمدلی، همزبانی، و....هست.
حوصله ندارم وگرنه همه رو می گفتم. تون دو تا تاپیک اخر رو من زدم واسه این بود که بلکه دوتا ادم بخونند ...
شما هم لطفا اینچنین تاپیک هایی رو نزنید، وقتی اینجا به دور از بعضی ها، کشش منطق و عقل سرشون نمیشه. میخاین چیرو ثابت بکنید. بیشتر شون کسانی هستن که تابع احساس و.... هستن چون سنشون هم زیاد نیست و عقلشون، فعلا قد نمیده که به این موضوع پی ببرن، همه جا خوب و بد داریم و ذات انسانها مهمه که دخلی به رنگ و چهره، زبان، قوم و.... نداره.
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .