قدم 169 و 168 ده خیلی خودمو بلند میدونم چیکار کنم میخوام قد کوتاه باشم دوست دارم ریز میزه باشم چیه قدبلند ادمو حتی سن بالاعم نشون میده بنظرتون قد مناسب واسه ی یه دختر 16ساله چقدره؟؟؟؟
مردم اینجا☝️🙃 گمان میکنند!🤔 چون دختریم🧕😃 خیلی ضعیفیم !🚶♀😑💔 هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪 بایدبگم که🥺. دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜. دختر آظریفن😁💚. نه ضعیف😊 ☝🏻 اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻 از مردای الان😉✋. مردتریم😼👊🏻 خودم تکی😏🖐🏻 یه پا ارتشم😎🔥 و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
حتما پدرومادرتون بلندن که بلندید من یه عدد ریزه میزه،،خودم راضیم اما دوست دارم بچه هام قدبلند باشن،چکار کردید قد بلندید؟؟من بابام بلند مامانم کوتاه فقط من به مامانم رفتم شوهرمم همه خانوادش به مادرشون رفتن قد بلند فقط شوهر منه به باباش رفته قدش متوسطه😎
خوش به حال شما که بلندی بخدا انقدر قد کوتاهی بده من چهارده سالمه قدم ۱۵۴دعا میکنم به۱۶۰برسم
عزیز دلم قد مهم نیس قد چیه
مگه من بلند قدم چکار کردم که تو نکنی مهم بر خورد آدمه قد اینا که چیزی نیس:)
مردم اینجا☝️🙃 گمان میکنند!🤔 چون دختریم🧕😃 خیلی ضعیفیم !🚶♀😑💔 هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪 بایدبگم که🥺. دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜. دختر آظریفن😁💚. نه ضعیف😊 ☝🏻 اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻 از مردای الان😉✋. مردتریم😼👊🏻 خودم تکی😏🖐🏻 یه پا ارتشم😎🔥 و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺