2777
2789
عنوان

قدم بلند😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 47 پست
من خیلی کفشای پاشن بلند دوست دارم خیلی ادمو شیک نشون میده ولی اگه بخوام بپوشم مسخره عم میکنن

این حسی هست ک خودت ب خودت داری، قدت خیلی خوبه اما اگه میخوای خیلی ب چشم نیای این کارایی ک گفتم انجام بده

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افرین به این شعور تو زن زندگی هستی    

عزیزدلی 😇

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺

حتما پدرومادرتون بلندن که بلندید من یه عدد ریزه میزه،،خودم راضیم اما دوست دارم بچه هام قدبلند باشن،چکار کردید قد بلندید؟؟من بابام بلند مامانم کوتاه فقط من به مامانم رفتم شوهرمم همه خانوادش به مادرشون رفتن قد بلند فقط شوهر منه به باباش رفته قدش متوسطه😎

خوش به حال شما که بلندی بخدا انقدر قد کوتاهی بده من چهارده سالمه قدم ۱۵۴دعا میکنم به۱۶۰برسم

عزیز دلم قد مهم نیس قد چیه 

مگه من بلند قدم چکار کردم که تو نکنی مهم بر خورد آدمه قد اینا که چیزی نیس:)

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
خوش به حال شما که بلندی بخدا انقدر قد کوتاهی بده من چهارده سالمه قدم ۱۵۴دعا میکنم به۱۶۰برسم

وی پریود شدی؟

من ۱۲ سال و دوماهم بود پریود شدم

البته قبلش ۱۱ سال و ۱۱ ماه داشتم ۱۵۴ بود قدم فکر کنم

الان چند سالی از تو بزرگ ترم ..فقط هشت سانت بلند شدم

من 16 سالمه بهمن میرم 17 چقدر بنظرت صفحه ی رشدم بستع شده؟؟ 

بعضیا تا ۲۰ سالگی قد میکشن..ولی نه بعضیا تا ۱۸ سالگی..

البته باید عکس مچ دست بندازی دکتر بهت میگن صفحات رشدت بسته شده یا نه

من که ارزومه قد بلند بودم

وی پریود شدی؟ من ۱۲ سال و دوماهم بود پریود شدم البته قبلش ۱۱ سال و ۱۱ ماه داشتم ۱۵۴ بود قدم فکر کن ...

بله پریود شدم خیلی ناراحتم دعا کن برام البته تا الان بعد پریود سه سانت قد کشیدم اگه به قول شما هشت سانت بکشم به ۱۶۰میرسم