قدم 169 و 168 ده خیلی خودمو بلند میدونم چیکار کنم میخوام قد کوتاه باشم دوست دارم ریز میزه باشم چیه قدبلند ادمو حتی سن بالاعم نشون میده بنظرتون قد مناسب واسه ی یه دختر 16ساله چقدره؟؟؟؟
و منی که سنم از تو کمتره قدم 1/76 هس 😑نمیدونم چه کنم
مردم اینجا☝️🙃 گمان میکنند!🤔 چون دختریم🧕😃 خیلی ضعیفیم !🚶♀😑💔 هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪 بایدبگم که🥺. دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜. دختر آظریفن😁💚. نه ضعیف😊 ☝🏻 اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻 از مردای الان😉✋. مردتریم😼👊🏻 خودم تکی😏🖐🏻 یه پا ارتشم😎🔥 و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
بنظر من قد هرچی باشه مهم نیس مهماخلاق معرفت رفتاره😊😎
مردم اینجا☝️🙃 گمان میکنند!🤔 چون دختریم🧕😃 خیلی ضعیفیم !🚶♀😑💔 هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪 بایدبگم که🥺. دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜. دختر آظریفن😁💚. نه ضعیف😊 ☝🏻 اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻 از مردای الان😉✋. مردتریم😼👊🏻 خودم تکی😏🖐🏻 یه پا ارتشم😎🔥 و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
من ۱۶۰ ام .تا قبل ازدواج از قدم خجالت میکشیدم.تا اینکه یکبار گوش وایسادم که جاریم میگفت فلانی چون کوتاهه بچه سال نشان میده .من با این قد بلندم همه بهم میگن سنت بیشتر نشان میده.