2777
2789
عنوان

قدم بلند😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 47 پست

و منی که سنم از تو کمتره قدم  1/76 هس 😑نمیدونم چه کنم

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی ک

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بنظر من قد هرچی باشه مهم نیس مهم‌اخلاق معرفت رفتاره😊😎

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
شلوار و مانتو با رنگهای متضاد بپوش، کفش صندل و راحتی بپوش، موهاتو پایین ببند. شلوار جذب نپوش ، راسته ...

من خیلی کفشای پاشن بلند دوست دارم خیلی ادمو شیک نشون میده ولی اگه بخوام بپوشم مسخره عم میکنن

من۱۶۸میگم قدم کوتاهه

منم ۱۶۵ ولی راضیم زن خیلی بلند باشه از کفش پاشنه بلند محروم میشه  

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
بنظر من قد هرچی باشه مهم نیس مهم‌اخلاق معرفت رفتاره😊😎

افرین به این شعور تو زن زندگی هستی  

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
من خیلی کفشای پاشن بلند دوست دارم خیلی ادمو شیک نشون میده ولی اگه بخوام بپوشم مسخره عم میکنن

وای قد بلنددد مثلا ۱۸۰ تو فامیل داریم دخترن..کت و شلوار میپوشن با نیم تنه زیرش..رژ لب قرمز پرررر رنگگ میزنن..موهاشونو دم اسبی میبندن..و کفش پاشنه بلند میپوشن..عاشقشونم