2777
2789
عنوان

پسرعموم

6740 بازدید | 99 پست

من چند وقت پیش با پیج فیک فالوش کردم 

بعد اومد دایرکت و شروع کرد حرف زدن که میدونم فیکی و بگو کی هستی 

منم لو ندادم اما یه چیزی گفتم که شک کرد بهم و فهمید که منم 

تا ساعت 3صبح باهام حرف زد و مسخره بازی درآوردیم 

بعد اینم بگم که از بچگی یه رفتارایی کرد که فهمیدم بهم یه حسایی داره 

منم یه حسایی بهش دارم 

بعد چندشب پیش اومد دایرکتم باز حرف زد 

از آخرش گفت ببینمت کارت دارم 

فقط بزار ببینمت 

من میترسم ازش چیکار کنم بنظرتون ؟

با یه لحن عصبانی گفت که فقط بزار ببینمت 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینا مشکل روانی دارن 

توصیه من اینه که بلاک کنی 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

نمک اضافههههه ریخته هیچ کاری نداره و نمی تونه داشته باشه

منم پسر عموم دوستم داشت اما اصلا به من نمیخورد و خوشم نمیومد ازش، آب پاکی و ریختم رو دستش که دیگه دورو برم نپلکه و خلاااصصص

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

اینا مشکل روانی دارن  توصیه من اینه که بلاک کنی

خیلی میترسم ازش 

چون وقتی فهمید منم خیلی عصبانی شد از دست خودش 

بعد گفت که چرا از همون اول نگفتم که منم 

بعد گفت بزار گیرت بیارم میدونم چیکارت کنم 

بلاکش میکردم بدتر میشد خب 

خیلی میترسم ازش  چون وقتی فهمید منم خیلی عصبانی شد از دست خودش  بعد گفت که چرا از همون ا ...

وقتی فهمیده چی کار می شه کرد 

جز اینکه اصلا محل ندی 

و انگار اتفاقی نیافتاده 

بعد یه مدت هم دلیت اکانت بزن 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
نمک اضافههههه ریخته هیچ کاری نداره و نمی تونه داشته باشه منم پسر عموم دوستم داشت اما اصلا به من نمی ...

بعد من گفتم فهمیدی که منم ری اکشنت چی بود 

گفت بزار ببینمت ری اکشنمو نشونت میدم 

دارم دیوونه میشم 

مشکل اینجاست منم دوسش دارم ....

خودت عاقلی بهتر میدونی،حالا ببینش بد که نمیشه 

اگه کاری کنه چه غلطی کنم 

یه آدم دیوونه ایه 

هیکلش دوبرابر منه 

من واسه اینکه کم نیارم بهش گفتم منم زورم زیاده میزنمت 

برگشت بهم گفت تو تهش بتونی یه ماچم کنی   

وقتی فهمیده چی کار می شه کرد  جز اینکه اصلا محل ندی  و انگار اتفاقی نیافتاده  بعد ...

میدونی خیلی زرنگه 

من هرچی بی محلی کنم 

من هرچی بزنم زیرش که من نبودم 

باز از یه راهی میفهمه منم و اذیتم میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز