2777
2789
عنوان

فراموشم کردی....

179 بازدید | 6 پست

جوری که انگار هیچ وقت وجود نداشتم...

ولی ولی شایدم واقعا هیچ وقت وجود نداشتم تویه قلبت ...

شاید همه چیز فقط یه داستان قشنگ بود 

یه داستانی که واقعی نبود ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

داستان زندگیتو میدونم 

چی بگم هعی🥺😓

چندوقته دانشگاه تون تموم شده؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

داستان زندگیتو میدونم  چی بگم هعی🥺😓 چندوقته دانشگاه تون تموم شده؟

من مهرماه ترم آخرم بود تموم شد 

از اون هم خبر ندارم که چیکار کرد چون بخاطر کرونا درست واحد نمی‌گرفت ...

🥲💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ول کن بابا😄 بکش بیرون از کسی که دوست نداره به فکر خودت باش، فقط خودت

درسته ♥️