2777
2789
عنوان

همه چی مونو به کل فامیلاش میگه

126 بازدید | 5 پست

مادرم از چیزای کوچیک تا بزرگ هراتفاقی میفته به دوست و فامیل و اشنا میگه بعد همچین یه گره ای میفته اون کاره نمیشه تا دشوییم میگه :/

کلا هر اتفاقی میفته باید همه بدونن خسته ام هر چی هم میگم نگو باز میره میگه 

هیچکس هیچی شو به ما نمیگه ما هم بخدا ادمی نیستیم ک بپرسیم الان مثلا رتبه کنکور من و اونا میدونن ولی رتبه هیچکدومشونو من نه پرسیدم نه اونا میگن

بخدا خسته ام دوست دارم یه چیزایی حداقل شخصی بمونه یه چیزایی رو کسی ندونه 

خب توهم تا جایی که میتونی چیزایی که دوست نداری بقیه بفهمن رو به مامانت نگو ،،منم مادر شوهرم همینجوریه هرچی شوهرم گفت نگو به گوشش نرفت الان همه چیز رو پنهون میکنیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب توهم تا جایی که میتونی چیزایی که دوست نداری بقیه بفهمن رو به مامانت نگو ،،منم مادر شوهرم همینجوری ...

اخه دوست دارم با مادرم حرف بزنم دلش میشکنه اگ بهش نگم و پنهان کاری کنم ولی خب این حقیقت که میره میذاره کف دست بقیه رو اصن نمیتونم تغییر بدم تا حالا چن بار باهاش حرف زدم گفت باشه نمیگم و فلان اخرشم تلفن دستش میگیره میره میگه 

اخه دوست دارم با مادرم حرف بزنم دلش میشکنه اگ بهش نگم و پنهان کاری کنم ولی خب این حقیقت که میره میذا ...

میدونم عزیزم شوهرمنم هر وقت پنهون کاری میکنه خودش عذاب وجدان میگیره ولی خب مجبوره ، حرف بزن باهاش ولی مسائل شخصی رو توضیح نده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
اخه دوست دارم با مادرم حرف بزنم دلش میشکنه اگ بهش نگم و پنهان کاری کنم ولی خب این حقیقت که میره میذا ...

باهاش حرف بزن بگو دیگه باهات درددل نمیکنم و چیزی رو بهت نمیگم تا اخلاقتو درست نکنی 

یه مدتم رو حرفت باش و پنهان کن ازش شاید درست شد