2777
2789
عنوان

اونا که بتازگی کرونا گرفتن بیان

146 بازدید | 24 پست

من گلو درد دارم و ابریزش بینی 

تب و بدن درد ندارم . علائم این جدیده اینه ؟ 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

منم همین بود 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز اول تب و لرز بعد بدن درد آبریزش سرفه سرفه هام هنوز باهامه

من زمانی که دلتا گرفتم این علائمم بود . 

الان فقط ابریزش و گلو درد دارم . ماسک زدم تو خونه 

شما کی گرفته بودی گلم ؟

ما خانوادگی گرفتیم

علائم هر کدوممون فرق داشت 

ولی سردرد مشترک بود

پسرمو شوهرم اولش بالا آوردن 

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
انشاالله که نیست یه مدت رعایت کن،اگر مشکل معده،اسهال یا استفراغ پیدا کردی حتما مراجعه کنید

توکل به خدا 

اره منم شنیده بیشتر به گوارش میزنه

ما خانوادگی گرفتیم علائم هر کدوممون فرق داشت  ولی سردرد مشترک بود پسرمو شوهرم اولش بالا آورد ...

اها درسته . ان شاالله که کسی نگیره دیگه

شدیدتر نشد ؟ دارو چی خوردی ؟ 

نه لطف خدا

ویتامین سی خوردم و قرص سرماخوردگی و استامینوفن و سوپ و اینا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

آویشن دم کن بخور 

سوپ درست کن سیرو پیازشو زیاد کن 

سیر عالیه 

من با همین چیزا اصلا نیفتادم 

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
بازم سوالی داشتید،بپرسید

پزشک هستین ؟ دارو فقط ازیترومایسین دارم میخورم و شربت دایان و دیفن هیدرامین 

لازمه برم امپول بزنم ؟