2777
2789
عنوان

امروز میخوام به خودم قول بدم که

263 بازدید | 15 پست

به هیچکس هیچکس حتی صمیمی ترین رفیقمم و خانوادم حرفای دلم رو نزنم،افکار و عقایدم رو بیان نکنم

به هیچکس دل نبندم

عین یه کوه محکم باشم و روی پای خودم وایستم

رازهای زندگیم رو جلوشون بیان نکنم

احساساتم رو نشون ندم

بغضم گرفته از این موضوع

هرچی که بود گذشت و من الان برام تجربه شد

تجربه ای که داخل 18 سالگیم امروز متوجهش شدم

چون دارم اشکای خودم رو میبینم حس میکنم هیچکس و هیچ ادمی ارزشش رو نداره

چرا من باید بخاطر یه ادم دیگه حتی یه قطره اشک بریزم؟

همیشه میگفتم دلم میخواد عشق رو تجربه کنم،چون تاحالا دچارش نشدم عاشق نشدم هنوزم همینطورم و بعنوان تجربه خیلی خوبه دراینده اون رو بچشم اما به هیچ عنوان دل نبندم که بعدا یوقت اتفاقی افتاد ضربه بخورم چون به ادمای این دنیا هیچ حسابی نیست

یه دختر مستقل میخوام باشم که فقط و فقط به فکر موفقیت خودشه

نمیدونم برای فهمیدن اینها دیر بود یا نه اما خوشحالم که بالاخره فهمیدم

ادمها زمانی که هدفهاتو افکارت رو وعقایدت رو میدونن گاهی از همونا بعنوان نقطه ضعف استفاده میکنن یا به تمسخر میگیرنشون پس نباید گذاشت که بفهمن

میدونم سخته خیلیم سخته اونم برای منی که روابط اجتماعی بشدت بالایی داشتم الانم نمیخوام عوضش کنم اما دیگه مثل سابق به ادمای دور و برم اعتماد نمیکنم

دیگه تصمیم دارم به کسی نگم حرفای ته دلم رو بجز خدای خودم که میشنوه و بالای سرمه

ابروی من،عزت و خواری من همه و همه دست اونه نه بنده هاش پس من ترسی نخواهم داشت

یروز اونقدر قوی و مستقل باید بشم که به هیچکس نیازی نداشته باشم بلکه خودم به یه نیازمند کمک کنم

بزرگترین شکست زندگی من تا به الان،یعنی کنکورم این درس رو به من داد،برای همین فکر میکنم پشت کنکور موندن من تجربه های زیادی رو نصیب من کرد

امروز از ته دلم خداروشاکرم که چندروز قبل از تولد 18 سالگیم متوجه همه اینها شدم و به بلوغ رسیدم

خدایا شکرت...

الهی،بی همگان به سر شود،بی تو به سر نمیشود

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بهترینن کاردهنت خونم بودپیش کسی بازنکن

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲سالی میشه که این تصمیم رو گرفتم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

سلام دوست گلم. چقدر خوبه که الان تا جوونی به این نتیحه رسیدی. بهت افتخار میکنم. ای کاش منم توی 18 سالگی اینقد عاقل میشدم. من الان 30 سالم هست به این نتیجه رسیدم. شوهرم همیشه بهم میگفت حرفای دلتو به هیچکی نگو. هر چی خریدیم به هیچکی نگو حسودی میکنن من میگفتم نه خواهر های من اینطور نیستن. ولی خود خواهر هام یک ماه پیش ذات پلیدشون رو نشونم دادن. خودشون همش میپرسیدن پولتو چکار میکنی الان اینقدر اومده حسابت خوش به حالت و حسرت میخوردن. به لطف حسادت خواهرهام هر چی داشتیم جای خسارت می‌دادیم آخر کار هم خواهرم نفرینم کرد. منم قیدشو زدم 💔💔💔 و بماند که شوهرم هم به دردم نمیخوره خیانت میکنه 💔💔 بماند که دخترم با اینکه کوچکه ولی برام احترام قائل نیست از همین سن 6 سالگی شمشیر از رو بسته بد أخلاقه. هیچکی به هیچکی نیست 😔😔

منم همینطور

Favourite:travel,tennis,medical,fashion and style, money, animals,modeling,fashion designer, instagram, you tube, love, good life,kindness,bravery,work,food,s, globe trotter,actress,book,movie, ,cars, music,dance, happiness,writer,strong girl, feminist, painting,photography,technology, phone, laptop,beauty and big house, america   hahaha

وقتی خودت نتونی رازت نگه داری از بقیه هم توقع نداشته باش....

ادم هر وقت  دلیل شکستش بفهمه یک برگ برنده محسوب میشه براش. هر وقت به اشتباهاتت پی ببری میتونی جلوی اتفاقات خیلی بدتری رو بگیری...

برای اهدافی که داری برنامه ریزی کن و روی مهم ترها تمرکز کن

به امید موفقیت🌺

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
سلام دوست گلم. چقدر خوبه که الان تا جوونی به این نتیحه رسیدی. بهت افتخار میکنم. ای کاش منم توی 18 سا ...

سلام عزیزدلم ممنونم از شما زنده باشید❤

من سنم کمه شاید داخل این امور تجربه ای اندازه شما رو نداشته باشم اما تا جایی که قدرت تعقلم بهم اجازه میده این رو میگه که هیچ زمانی برای یک شروع جدید و یک استقلال دیر نیست

تا زمانی که به گذشته فکر کرد هیچ چیزی تغییر نمیکنه و حال الان ما بدون پیشرفتی باقی میمونه

ما ادمها با کالسکه گذشته به جایی نمیرسیم به اینکه چرا از فلان زمان مستقل نشدیم افکارمون متفاوت تر نبود،به اینکه اگر الان بخوایم تغییر کنیم همین چند سال گذشته و اشتباهات سابق سد راه موفقیت ما قرار میگیرند یا نه

ولی ما داریم دائما به نشدن ها و حسرت ها و اتفاقات منفی گذشته فکر میکنیم و قانون جذب به ما میگه ما به هرچیزی که فکر کنیم همون اتفاق داخل زندگی ما میفته

پس ما نمیتونیم گذشته ای که اتفاق افتاده رو تغییر بدیم

اما امروز ما توی همینجا و همین زمان الان هستیم با همه شرایطی که گذشته منهای اتفاقات بدش فقط باید به اینده نگاه کنیم و درحال زندگی کنیم

پس چه بهتر بجای حسرت خوردن برای گذشته و توی کالسکه گذشته زندگی کردن توی حال باشیم یعنی همین لحظه

حال یعنی منِ نوعی توی این لحظه از خودم بپرسم بهترین کاری که میتونم واسه خودم کنم چیه؟کدوم کار من رو به هدفم میرسونه؟چجوری باشم بهتر میشه؟

من و شما باید و باید به همین فکر کنیم،اگر به حال فکر کنیم اینده از آن من و شماست اما اگر به گذشته فکر کنیم نه حال واسه ماست و نه اینده

پس باید گذشته رو رها کرد و فراموش کرد و انسان به خودش متکی شه،اگر ما از گذشته تغییر میکردیم و بالغ تر بودیم اون روزم یه روزی مثل امروز بود ولی ما میتونیم امروز رو به گذشته دوماه بعد دوهفته بعد و حتی دوسال بعد و بیشتر تبدیل کنیم و مطمینا اگر اینکارو نکنیم بعدا حسرت این رو خواهیم خورد که چرا تغییر رو از همین امروز شروع نکردیم
پس همیشه درلحظه از خودمون بپرسیم بهترین کاری که الان میتونیم کنیم چیه
بهش فکر کنیم و همون کار رو انجام بدیم و مطمینا این انتخاب رو اگر الان انجام بدیم بهترین انتخابه انتخابی که باعث رضایت ما در شش ماه بعد و چندسال بعد میشه

بهترینا رو واستون ارزو میکنم❤️

وقتی خودت نتونی رازت نگه داری از بقیه هم توقع نداشته باش.... ادم هر وقت  دلیل شکستش بفهمه یک ب ...

خداروشکر چیزهایی که گفتم هیچوقت نمیتونن به من صدمه ای بزنن و گزندی رو به من برسونن چون مرتکب خطایی نشدم ولی خب ممکن بود دراینده از راز دلم بگم 

اما از گفتن افکار و عقایدم با ادمهایی که فقط فکر میکنن ذهنیت و نگرش خودشون درسته پشیمون هستم اما واسم تجربه خیلی خوبی شد که قبل از اینکه بطور کامل وارد اجتماع بشم این رو متوجه شدم

چشم ممنونم از همه حرفهای درست و زیباتون با ارزوی بهترینا❤

سلام عزیزدلم ممنونم از شما زنده باشید❤ من سنم کمه شاید داخل این امور تجربه ای اندازه شما رو نداشته ...

دوست عزیزم چقدر خوب حرف میزنی 💓💓💓💓💓 عزیزم واقعا هم راست میگی حرفات حق هست. ولی یکی مثل من الان انگار توی عزاداری هستم هنوز خیانت شوهرم هضم نشده هنوز تو شُک هستم. باید به خودم یه زمان بدم. ولی میدونم که همه چی درست میشه 🌹🌹🌹💓

سلام دوست گلم. چقدر خوبه که الان تا جوونی به این نتیحه رسیدی. بهت افتخار میکنم. ای کاش منم توی 18 سا ...

از شما کوچکترم اما تا به همین الان انگار سختترین روزای عمرم رو گذروندم و به اینده امیدوارتر از این گذشته منحوسم

تاپیک بابام رو بخونید شاید تا حدودی از زندگی من هم مطلع بشید من بارها تا مرز خود کشی رفتم و پشیمون شدم

ار ته دلم از ته دلم واقعا میخوام که زندگیتون از این به بعد رو به روال باشه و همسر و دخترتون جوری رفتار کنند که شماازرده خاطر نشید❤

دوست عزیزم چقدر خوب حرف میزنی 💓💓💓💓💓 عزیزم واقعا هم راست میگی حرفات حق هست. ولی یکی مثل من الان ...

عزیزید❤

نمیدونم همسرتون رو بخشیدید یا نه اما امیدوارم که بتونید این گذشته منحوس رو فراموش کنید و بهترین تصمیمات رو بگیرید❤

خداروشکر که امید دارید

براتون دعا میکنم اگر لایق باشم❤