2789
عنوان

شوهرم سرده

6219 بازدید | 64 پست

سلام دوستان خیلی گیجم سردرگمم نمیدونم چیکار کنم شوهرم خیلی سرد شده نمیدونم چرا میدونم خیانت نمیکنه ولی دلیل این سردی نمیفهمم منم هرکاری میکنم اصن انگار ن انگار لباس خواب و..  بیشتر وقتا من میرم سمتش کلی ناز میکنه منم غرورم خورد میشه باز میگیرم میخوابم دیگ خیلی به دلم میریزه سرصدا میکنم میاد سمتم خب این چه وضعشه هنوز ی ساله از خونه داری مون میگذره اینجوریه میترسم بدتر بشه اینم بگم اوایل خیلی درد داشتم غر میزدم درد دارالان خیلی خووب شدم ولی بازم سردع گاهی میگم شاید بخاطر اونه نمیدونم چیکار کنم الان دوست داریم بچه دار بشیم جفتمون رفتیم دکتر ازمایش فلان ولی همکاری نمیکنه هر چی میگم الان موقع تخمک گذاری تو حالش نباشه محل نمیده همش بهونه میاره کمرم درد میکنه پام درد میکنه باشگاه وزنه سنگین زدم شونه هام درد میکنه دیشبم باز دعوامون شد سرهمین موضوع اخه بقیه دوستام بعضی وقتا حرف میزنن از رابطه هاشون  من بدبخت باید یکسره حسرت بخورم بیشتر وقتا خودارضایی میکنم یکم اروم میشم بعدش از خودم بدم میاد از شوهرم بدم میاد چیکار کنم بعضی وقتا میگم جدا بشم من ادم سرد میخوام چیکار سرد بی احساس 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مردا بیشتری سرد شدن بیشتررر

فشار اقتصادی...  مکملای باشگاه.  اینا خیلی اثر میزاره

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

من ک واژینیسموس داشتم یکسالونیم خونم بودم باکره..سرد شده بود شوهرم هربار میومد باقهر میرف دیگ ب جایی رسید گفتم شده از درد بمیری باید انجامش بدی الان حدودا یکماهه ک عین بقیه زوجا شدیم..شوهر منم همینجوریه تازه عقیده داره رابطه زیاد اصلا خوب نیس مال ما معمولا همون هفته ای دوباره

بعد قبل ازدواج میگن هر شب پدرت درمیاریم      

😂

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
من ک واژینیسموس داشتم یکسالونیم خونم بودم باکره..سرد شده بود شوهرم هربار میومد باقهر میرف دیگ ب جایی ...

من دکتر رفتم گفت واژینیسموس نداری ولی تازگیا خیلی خووب شدم هر مدلی که میخواد پایه اش هستم ولی بازم سرده هیکلم خیلی خوبه همه چی ی زن ایده ال دارم تعریف نمیکنم دوستام خیلی تعریف میکنن  ولی بازم اینجوریه من اگه نرم سمتش اون تا یک ماهم نمیاد