سلام بچه ها میخوام قرعه کشی بنویسم چن نفر کم دارم میدونم الان بحث اعتماد و اینا پیش میاد ولی اگه کسی خواست بگه من همه اطلاعاتمو براش میفرستم شماره و ادرسو و اینا فقط اگه کسی خواست بگه
قصد توهین ندارم ولی ادرس و شماره و این جور اطلاعات مگه میشه سند برای اینکه ثابت کنی به کسی پولی دادی که بتونی پس بگیری تو خانواده و فامیل و همسایه باید کسی پیدا کنی
فعلا از کم شروع تا افرادی ک نوشتی رو ببینی کیا اذیتت میکنن کیا خوبن دست چین کنی ..از کجا معلوم منی ک الان مینویسم بعد به اسمم در اومد بقیه پولو بدم هستن کسایی ک اشنا نزدیک بوده ولی پولو ندادهدصاحب قرعه کشی خودش مجبور شده بده
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻