2777
2789

یک پسر 4/5 ساله دارم . که بسیار مهربون و آرومه . اینو نه بخاطر اینکه مادرش هستم بگم بلکه حقیقتا اینطوریه . فوق العاده منصفه . اصلا کسی رو آزار نمیده . و همیشه با بقیه بچه ها با مدارا و انعطاف بازی میکنه . اما وقتی شاهد بازیش با بقیه بچه ها میشم خیلی اذیت میشم . چون اصلا اهل دعوا و مقاومت نیست . مثلا اگر بچه ای سرش داد بزنه سکوت میکنه و هیچی نمیگه . بعضی وقتها من بهش میگم داد زدن کاره بدیه ولی وقتی کسی سرت داد زد شما هم بهش تذکر بده ولی مثل یه آدم بالغ میگه نه من نمیخوام داد بزنم . دوستم عصبانی شد داد زد - یا بعضی وقتها میبینم دوستش داره مسخره اش میکنه . خودشم بعضی وقتها عصبی میشه از این کار ولی عکس العملی نشون نمیده و به بازی ادامه میده . من جیگرم ریش ریش میشه . مظلوم نیستا ولی نسبت به بدخلقی بقیه بچه ها ساکته . مثلا دیروز با بچه های همسایه داشت بازی میکرد اذیتش میکرد به حدی که خودشم کلافه بود . من هم چند بار به بچه ها تذکر دادم و گفتم بچه ها یطوری بازی کنید همتون خوشحال باشید و همدیگرو ناراحت نکنید . اونا بازیگوشی میکردن و گوش نمیکردن و کاره بدشون رو تکرار میکردن . اما من بقدری ناراحت شدم که بزور بردمش خونه و پسرم گریه کرد و بهم گفت چرا منو آوردی خونه . گفتم مادر جون داشتن اذیتت میکردن . خودشم قبول داشت اذیت می شد ولی اشک میریخت . اونقدر حالم بد شد که نگو . . .

بهم نگید توی دعوای بچه ها نباید دخالت کرد چون من واقعا اینکارو نمیکنم ولی سعی میکنم دورادور مراقب باشم چون بهرحال بچه هستند دیگه 

و من اصلا هیچ کدوم از بچه ها رو مقصر نمیدونم 

میخوام روی خودم کار کنم و دارم فکر میکنم آیا طرز فکر من اشتباهه و بچه ها باید اینطوری باشند یا اینکه من درست فکر میکنم . و اگر درسته فکر میکنم چیکار کنم ؟

البته برنامه اشو دارم یک مشاور خوب برم ولی در حال حاضر ذهنم خیلی مشغول بود و خواستم با شما در میون بزارم 

پسر منم همین طوریه، یه مدت البته آروم بود، الان اگه کسی اذیتش کنه جیغ میکشه و گریه میکنه... چون واقعا اذیتش میکنن، خودش کاری به کسی نداره.... منم مثل شما دلم ریش میشه و مدام با خودم درگیرم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادر یک پسر چهار ساله هستم و کامل شما را درک میکنم رفتم مهد دنبال پسرم دیدم یه بچه بهش گفت از روی الاکلنگ پاشو من باید بشینم اونم پاشد یا روی سرسره داشت بازی میکرد یه بچه زد تو سینه پسرم باور کن قلبم مچاله شد تو مادری و ناراحت شدنت طبیعیه ولی عشقم ما نمیتونیم همیشه کنار بچه هامون باشیم پس باید به مرور بچه هامون دفاع از خودشون را یاد بگیرن بزن تو نت چگونه ذفاع کردن را به بچم باد بدم چگونه اعتماد به نفس بچم را تقویت کنم و ... ولی کارت اشتباه بود که با بچه را با گریه بردی خونه 

برایت خدا را آرزو دارم تا بی نیازترین باشی...

خواهرزاده منم اینطور بود خیلی مودب و صلح طلب بود

اصلا نمیتونست از خودش دفاع کنه 

کم کم باهاش حرف زدیم کسی اگه زدت توهم  بزن 

تو خونه با دایی هاش و باباش کشتی میگیرفت 

رفت مهد خودش خوب شد 

الان یه وحشی مودب شده😅😅

تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله