2777
2789

مامان من نوه ساداته، همیشه برای هرکس دعا میکنه میگه حاجت گرفتی 5 تا نمک به نیت پنج تن بده. میگم برات دعا کنه. 5تا نمک بده

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من نوه ساداته، همیشه برای هرکس دعا میکنه میگه حاجت گرفتی 5 تا نمک به نیت پنج تن بده. میگم برات ...

عزیزم میگی برای ازدواج خوب وعالی منم دعاکنه.خداهموی که دوست دارم رو قسمتم کنه وخوشبخت بشم...؟؟؟بعدالان 5تا بدیم یابعدا

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

عزیزم میگی برای ازدواج خوب وعالی منم دعاکنه.خداهموی که دوست دارم رو قسمتم کنه وخوشبخت بشم...؟؟؟بعدال ...

معمولأ مامانم میگه هرچی قسمت باشه و صلاح باشه همون بشه. نه بعدا

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
عزیزم میگی برای ازدواج خوب وعالی منم دعاکنه.خداهموی که دوست دارم رو قسمتم کنه وخوشبخت بشم...؟؟؟بعدال ...

بازم پیام دادم مامانم گفتم

معمولأ مامانم میگه هرچی قسمت باشه و صلاح باشه همون بشه. نه بعدا

منم نگفتم شخص خاصی.منظورم اینه همون ویژگی ها ومشخصاتی که دلم میخواد...البته خودم یکیو دوست دارم.ازخداخواستم اگه این قسمته همون شراط رو تو وجود پرورش بده.اگه نه کسی باشرایطی که دلم میخواد

بعدعزیزم 5بسته نمک کجابدیم؟به نیت کی هستن

منم نگفتم شخص خاصی.منظورم اینه همون ویژگی ها ومشخصاتی که دلم میخواد...البته خودم یکیو دوست دارم.ازخد ...

مامانم میگه به نیت حضرت فاطمه. به هرکس که دوست داری. یا میتونی ببری یه امامزاده ای جایی

مامانم میگه به نیت حضرت فاطمه. به هرکس که دوست داری. یا میتونی ببری یه امامزاده ای جایی

والا نذرکردم برای حضرت فاطمه اما هیچی نشد..کلا ازدواجم اصلاجورنمیشه...رابطممم اولش خوب شد بعد خراب...خواستگاراهم میان میریم صحبت و....امابرنمیگردن.10ساله همینه شرایط

والا نذرکردم برای حضرت فاطمه اما هیچی نشد..کلا ازدواجم اصلاجورنمیشه...رابطممم اولش خوب شد بعد خراب.. ...

اکترا دعاهای مامان من میگه انشالا قسمتت هرچی باشه همون میشه