2777
2789

سلام 

بچه ها قبل اینکه شات بذارم بگم که ایشون دوستمه و ازدواجی 

سطح علمیش خوبه و کار میکنه اما خیلی انگیزه مالی نداره که چنتا کار انجام بده و ...

از لحاظ خانوادگی هم هیچ کمکی نداره حتی خودش باید تو بخشی از هزینه ها کمک کنه 

وضع مالیشون متوسطه ولی خب خرجشون نسبت به خانواده من که در برابر اونا پولدار حساب میشن بیشتره 

مثلا برای خواهرش خرید لاکچری میکنه (سری قبل ماشین و آیفون و لباس و ...) الان هم آیفون ۱۳ البته میگه این دفعه من کمکی نکردم 

حالا من نسبت به خودم خیلی کم خرجم که بتونیم خونه بخریم و ... کار و درآمد دارم اما باز کار دوم شروع کردم

حالا چیزهایی که براش نوشتم رو بخونید و نظر بدید 

قبلش بگم دوستم آدم بدی نیست و باهام سر این چیزا راه میاد و اینجور نیست بدرفتاری کنه و ترک هستش (اینو گفتم ‌که قضاوت اشتباه نشه)

بزار

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار عزیزم

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

بزار

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑