2777
2789
عنوان

خوشبوها بیان😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 14685 بازدید | 71 پست
در ضمن هر دو عطری که استفاده میکردین چون طبع گرمی دارن پخش بو و ماندگاری بالایی هم دارن بخصوص دیور ...

نسخه اصلی بود حتی از ایران هم نگرفته بودن بله یه عطر با بوی خاص می‌خوام اینا دیگه به نظرم تکراری و بوهای قدیمی هستن

....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسخه اصلی بود حتی از ایران هم نگرفته بودن بله یه عطر با بوی خاص می‌خوام اینا دیگه به نظرم تکراری و ب ...

عطر خاص باید کلا بریم سر برندهای خاص

نه اینایی که تو ایران هایپ شدن

هر آنچه که لازمه در مورد عطرها بدونین در این لینک : تاپیک تخصصی عطرگرام
من یه بار از جفت به خانم رد شدم یه عطر شیرین با بوی خوردنی و کیکی مانند داشت هر عطری بو میکنم شبیه ا ...

اینجور مواقع بپرسید اصلا خجالت نداره اتفاقا برای خود اون شخص هم اینکار لذتبخشه

مشکلی ندارم میتونم بگم یکی از فامیلامون واسم بفرسته

چه خوب

من دوستی دارم که قطر و دبی رفتو آمد میکنه

گاهی اسم برندایی رو میاره که واقعا یه نمونه ازش ایران نیست

حتما میپرسم ازش و بهتون معرفی میکنم

اینجور مواقع بپرسید اصلا خجالت نداره اتفاقا برای خود اون شخص هم اینکار لذتبخشه

راستشو بخوای خودم خوشم نمیاد چون یه بار از یکی پرسیدم چنان قیافه گرفت و اسم یه عطر اشتباهی هم بهم گفت دیگه از اون روز به بعد توبه کردم

....
چه خوب من دوستی دارم که قطر و دبی رفتو آمد میکنه گاهی اسم برندایی رو میاره که واقعا یه نمونه ازش ا ...

مرسی لطف میکنید واقعا چون من این یه ساله دنبال یه عطر امضا و خاص میگردم ولی متاسفانه پیدا نکردم به طوری که مامانم دیگه باهام نمیاد واسه خرید عطر

....
مرسی لطف میکنید واقعا چون من این یه ساله دنبال یه عطر امضا و خاص میگردم ولی متاسفانه پیدا نکردم به ط ...

حتما

فقط یه پیام برام بزارید که برای شما ویژه تحقیق کنم

راستشو بخوای خودم خوشم نمیاد چون یه بار از یکی پرسیدم چنان قیافه گرفت و اسم یه عطر اشتباهی هم بهم گف ...

چه رفتار بدی

یه عطرباز واقعی هیچوقت همچین واکنشی نداره