2777
2789

کراشت؟😁

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوست داشته باشه میاد بهت برسه 

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌

انتظار که نداری با این متنِ بی توضیح کسی بتونه صحبت مفیدی واست داشته باشه یا نظر کاملی بده؟

شادی را به دیگران هدیه کن و غم دیگران را شریک . خودت باش و صادق . بزرگ منش و مهربان باش و رازدار و باعطوفت .    اگر با این صفات زندگی کردی هرگز منتظر قضاوت دیگران نباش هر طور که مایلند قضاوت کنند راه تو درست است حتی اگر همه مخالفت کنند