2777
2789

کراشت؟😁

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست داشته باشه میاد بهت برسه 

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌

انتظار که نداری با این متنِ بی توضیح کسی بتونه صحبت مفیدی واست داشته باشه یا نظر کاملی بده؟

شادی را به دیگران هدیه کن و غم دیگران را شریک . خودت باش و صادق . بزرگ منش و مهربان باش و رازدار و باعطوفت .    اگر با این صفات زندگی کردی هرگز منتظر قضاوت دیگران نباش هر طور که مایلند قضاوت کنند راه تو درست است حتی اگر همه مخالفت کنند