2777
2789
عنوان

نگران پسرمم

203 بازدید | 15 پست

مامانا بچه های شمام تو صندلی ماشینشون نمی شینن یا همش استرس دارید همونشم امن نباشه؟ می ترسم برم مسافرت همش نگرانم نشینه خدای نکرده چیزیش بشه یا اصلا صندلیش امن نباشه

پسرت چندوقتشه؟دختر منم نمیشینه،همش تو بغلمه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه باید بدونه ک جاش اونجاست

به هیچ وجه اگه گریه کرد بیرونش نیارین

نهایتا خودتون کنارش بشینین

شاید یکی دو بار اذیت کنه ولی در نهایت می فهمه ک جاش توی صندلی ماشینه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه باید بدونه ک جاش اونجاست به هیچ وجه اگه گریه کرد بیرونش نیارین نهایتا خودتون کنارش بشینین شای ...

همش فکر می کنم باید خیلی بیشتر برای صندلیش هزینه می کردم از همون صندلیم مطمئن نیستم

۸ ماهشه از جاده می ترسم قراره بریم سفر اصلا استرس دارم

نگران نباش،از حالا بهش عادت بده،بزرگتر بشه کنترلش سخت تر میشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
همش فکر می کنم باید خیلی بیشتر برای صندلیش هزینه می کردم از همون صندلیم مطمئن نیستم

نه ببین فقط فیکس شدنش مهمه و کمربند ایمنیش

برای راحتی بیشترش می تونی با پتو پر ترش کنی

در نهایت اگه به دلت نمی شینه عوضش کن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
خیلی گریه می کنه اصلا نمی دونم چرا می خواد هی بچسبه به من فقط

اینکه میخواد بچسبه بهت بخاطر اضطراب جداییه،تا دوسالگی طبیعیه،صندلیو بیار تو خونه، بذار یه هفته باهاش بازی کنه بهش عادت کنه بعد برگردون تو ماشین

نه ببین فقط فیکس شدنش مهمه و کمربند ایمنیش برای راحتی بیشترش می تونی با پتو پر ترش کنی در نهایت اگ ...

می خوام عوض کنم اما این که فروش نمیره ۵ و خورده ای خریدمش اما حس می کنم باید ۲ تومن می ذاشتم روش

نه ببین فقط فیکس شدنش مهمه و کمربند ایمنیش برای راحتی بیشترش می تونی با پتو پر ترش کنی در نهایت اگ ...

اون موقع سیسمونی دستم تنگ شده بود مامانم حاضر نشد پول بیشتر بده خیلی دلم سر سیسمونی بچم شکست نمی دونم حالا با یه صندلی نو چیکار کنم

بچه از موقع تولد باید تو صندلی بشینه. حالت صندلی برای زیر سه ماه و بزرگتر تفاوت میکنه. اصلا و ابدا تو بغل خودت نگیر. صندلی هزار برابر امنتر از بغل خودت هست. اگر هر لحظه ترمز بزنید موقع رانندگی اولین چیزی که ول میکنی بچه هست اما تو صندلی آسیب نمیبینه بچه. اکثر صندلی ها ایمن هستند و تفاوت قیمت تو قابلیت کریر شدن و چرخیدن جهت هست نگران امنیت نباش. اولش بزارش تو صندلی موزیکی که دوست داره بزار بهش خوراکی بده و اگه بی قراری کرد اول بزنید کنار جاده بعد درش بیار کم کم عادت میکنه. من همه اینا رو با مشاور فروشگاه اسباب بازی هویو چک کردم. کلی هم آموزش داد که فکر کن بچه میخواد سیخ بکنه تو پریز برق خودش رو از گریه سیاه و کبود هم بکنه نمیذاری دقیقا همونقدر جدی برخورد کن. اینقدر تصادف کوچیک شده و تنها کسی که آسیب دیده بچه بوده چون تو صندلی نبوده.

2827
2791
2779
2792