simsar مدیر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 89 عنوان همزاد | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 20 پست بچه ها همزاد واقعیه؟ ممکنه کسی داشته باشه بعد همزاد اذیتش کنه؟ من یکی از آشناهای نزدیکم چندین ساله هی میخواد ازدواج کنه بهم میخوره، هیچکسم باهاش نمیمونه واقعا دست به دامن هرچیزی شده همشم کلافه س، بهش گفتن همزاد داری 1401/05/23 | 02:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا0_0 عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 6473 واای اینم دقیقا همینه، آشنات آخر چیکار کرد؟ تونست کاری کنه نه عزیزم کسی پیدا نکردن که بتونه مشکل رو برطرف کنه اونی که سرکتاب باز کرد گفت خیلی سخت برطرف میشه و کار من نیست تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده
simsar مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 89 نه عزیزم کسی پیدا نکردن که بتونه مشکل رو برطرف کنه اونی که سرکتاب باز کرد گفت خیلی سخت برطرف میشه و ... الهی، طفلی
زهرا0_0 عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 6473 الهی، طفلی خیلی دلم براش میسوزه ، نزدیک ۴۰ سالشه مامانم میگه از ۱۴ ،۱۵ سالگی خواستگار داره ،اونم خواستگارای خوب ،ولی نمیدونم چرا هیچکدوم سر نگرفتن تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده
simsar مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 89 خیلی دلم براش میسوزه ، نزدیک ۴۰ سالشه مامانم میگه از ۱۴ ،۱۵ سالگی خواستگار داره ،اونم خواستگارای خوب ... این آشنای منم خیلی خوشگله واقعا کسی نیست ببینه از زیباییش تعریف نکنه همه چی تموماا، ولی هیچکس باهاش حتی نمیمونه چه برسه ازدواج هرکار میکنه نمیشه
زهرا0_0 عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 6473 این آشنای منم خیلی خوشگله واقعا کسی نیست ببینه از زیباییش تعریف نکنه همه چی تموماا، ولی هیچکس ... بنده خدا 😞چند سالشه انشالا خدا مشکل هممونو حل کنه 🤲 تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده
simsar مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 89 بنده خدا 😞چند سالشه انشالا خدا مشکل هممونو حل کنه 🤲 35😔