امروز یکی از فامیلامون با مرغم داشت بازی میکرد بعد مرغم ناخنش بلنده رو دست هرکی میره احتمالش هست که خط بندازه زخم کنه بعد از یک ساعت یا حتی بیشتر مرغمو گرفتم دستم بعد ناخنش انگشتم رو خط انداخت خودم نگاه کردم دیدم که خون نیومده ولی احتمالا مویرگ های ریز پاره شده و من ندیدم و خون اون فردی که ناخن مرغم خورده بود بهش خورده بهم و اگه ایدز داشته باشه منم گرفتم خیلی ناراحتم میخوام خودمو بکشم من مریض شدم😭😭😭😭😭😭😭
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡