2777
2789
عنوان

یعنی ایدز گرفتم😔

3122 بازدید | 141 پست

امروز یکی از فامیلامون با مرغم داشت بازی میکرد بعد مرغم ناخنش بلنده رو دست هرکی میره احتمالش هست که خط بندازه زخم کنه بعد از یک ساعت یا حتی بیشتر مرغمو گرفتم دستم بعد ناخنش انگشتم رو خط انداخت خودم نگاه کردم دیدم که خون نیومده ولی احتمالا مویرگ های ریز پاره شده و من ندیدم و خون اون فردی که ناخن مرغم خورده بود بهش خورده بهم و اگه ایدز داشته باشه منم گرفتم خیلی ناراحتم میخوام خودمو بکشم من مریض شدم😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وسواس فکری داری؟یا مارو گرفتی؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

مگه طرف ایدز داره؟؟؟ 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡