2777
2789
عنوان

دانشگاه

119 بازدید | 10 پست

رتبه ۱۳۰۰ منطقه دو ریاضی شدم فکر نمیکنم بتونم تهران کامپیوتر بیارم حالا با توجه به اینکه شنیدم کارای برنامه نویسیو اینارو باید بیرون دانشگاه دوره ببینیو و فلان موندم مهندسی کامپیوتر شهرای دیگه رو بزنم یا برم دبیری و با اون حقوقی که میگیرم خودم بیرون واسه برنامه نویسی یا هرچی که علاقه دارم دوره ببینم باتوجه به اینکه اصرار خانواده ام فرهنگیانه و همینطور بازار کار غیرقابل اعتمادی که مهندسی داره خیلی سردرگمم☹️ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به نظرم بری فرهنگیان و بیرون دوره ببینی هم دو تا تخصص و مهارت کسب کردی هم دو تا مسیر پیش روته

بیشتر هم یاد میگیری... والا دانشگاه خود اساتید تجربه ندارن😒

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
به نظرم بری فرهنگیان و بیرون دوره ببینی هم دو تا تخصص و مهارت کسب کردی هم دو تا مسیر پیش روته بی ...

هرجور فکر میکنم اینم منطقی میاد ولی باز ته دلم میگم اینهمه دانشگاه خوبو ول کنم برم فرهنگیان چیزی که علاقه ای آنچنان بهش ندارم

خیلیا هستن دوس دارن جای تو باشن  از فرصت هایت استفاده کن فرزندم✨🤝

خیلیا بهم گفتن اگه نری اشتباه میکنی ولی بازم حس خوبی بهش ندارم اصلا🤦‍♀️ مخصوصا ک پدرومادرمم فرهنگین

خیلیا بهم گفتن اگه نری اشتباه میکنی ولی بازم حس خوبی بهش ندارم اصلا🤦‍♀️ مخصوصا ک پدرومادرمم فرهنگین

ببین کاری به این چیزا ندارم و از الانم بهت میگم که همیشه علاقه تو اولویت بزار 

ولی یکم فک کن یه شغلی مثل تربیت معلمی نسبت به شغلای دیگه شرایط بهتری داره 

بنظر من اول از همه برو تحقیق کن در مورد رشته کامپیوتر بعد تصمیم بگیر 

ولی این نکته رو بگم که کامپیوتر بیشتر به درد اونایی میخوره که قصد مهاجرت دارن وگرنه تو این مملکت دکترا هم داشته باشی پارتی نداشته باشی هیچ سودی برات نداره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز