2777
2789
عنوان

بیاید فیلم علمی تخیلی معرفی کنیممم

587 بازدید | 12 پست

هری پاتر ، ارباب حلقه ها ، هابیت ، خانه دوشیزه پرگرین برای بچه های عجیب ، خانه ای با ساعتی درون دیوار هایش ، هزارتوی پن ، آلیس در سرزمین عجایب ، مالیفیسنت ، کروئلا ، سوئینی تاد آرایشگر شیطانی خیابان فلیت ، ادوارد دست قیچی ، جانوران شگفت انگیز ، گرگ و میش ، چارلی و کارخانه شکلات سازی 

🎀✨

اینا تخیلیه علمی نیست

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم نمیشه از این لیستی که گفتی فقط 2تاشو ندیدم😶😮😮

ویچر(فصل 1و 2)

فیلمای مارول و دی سی مثل 

سرپرمن . واندر وومن . آکوامن . مرد آهنی . تور . مرد عنکبوتی . مرد مورچه ای . هالک . دکتر استرنج

باورم نمیشه از این لیستی که گفتی فقط 2تاشو ندیدم😶😮😮 ویچر(فصل 1و 2) فیلمای مارول و دی سی مثل&nbs ...

خودم فقط هابیت و سوئینی تادو از بین فیلمایی که گفته بودم ندیدم فقط معرفی کردم ، ویچر خیلی اسمشو شنیدم به نظر قشنگه ، مارول خیلی طولانیه حوصلم نمیگیره🥲😂

🎀✨
خودم فقط هابیت و سوئینی تادو از بین فیلمایی که گفته بودم ندیدم فقط معرفی کردم ، ویچر خیلی اسمشو شنید ...

من سوئینی تاد با هزارتوی پن و ندیدم

ویچر سریاله واقعا قشنگه من خیلی خوشم اومد از فیلمش 

مارولم قشنگه ببین 

من دیگه فیلمام تموم شده رفتم سراغ فیلم کره ای اونام خیلی خوبن 👌

درسته اینایی که من دیدم علمی نیست ، ولی منتظرم بقیه علمی معرفی کنن

میان ستاره ای عالیه

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
من سوئینی تاد با هزارتوی پن و ندیدم ویچر سریاله واقعا قشنگه من خیلی خوشم اومد از فیلمش  مارول ...

افسانه روباه نه دم

زن قوی دوبونگ سون

خون شیرین

اسکویید گیم

روزی که به تو تبدیل شدم (چینی)

دختر تکشاخ من  (چینی)

منشی کیم چشه

هم اتاقی من یک گومیهوئه

صدای جادو

زیبایی حقیقی

پری وزنه بردار کیم بوک جو

فروشگاه ست بیول

ما همه مرده ایم

برو جلو (چینی)

کره ای اینارو دیدم

🎀✨
افسانه روباه نه دم زن قوی دوبونگ سون خون شیرین اسکویید گیم روزی که به تو تبدیل شدم (چینی) دختر ...

گابلین

خون شیرین

صدای جادو

نوازش قلبت

احساس پادشاه

اسکویید گیم

فردا 

بد و دیوانه

غریبه هایی از جهنم 

منم اینارو دیدم 

چینیم یه دونه دیدم اسمش یادم نیست مرده و زنه هر دوشون مبارز بودن مرده دکتر بود زنه خیاطی داشت یه خواهر کورم داشت اونم قشنگ بود😄😄😄

نوازش قلبت ، افسانه دریای آبی ، استارت آپ ، آقای ملکه ، عشق شیرین است (چینی) اینارو از وسط ول کر ...

من تنها فیلمی که از وسط ول کردم اون برادران سالواتور بود خون آشام بودن خیلی طولانی بود حوصلم سررفت 🥴🥴

از پنت هاوس(کره ای) و لوسیفرم (انگلیسی بود)خوشم نیومد😁