خیلیییییییییییییی بچه بدی شدم میدونم اما اصلا دست خودم نیست من گوشیم سوخت الان گوشی ندارم خانوادم مجبور کردم برام ایفون 11 بخرن دستشونم خالیه میدونمممم خیلی بیشعور شدم هرچیم میخوام اذیت نکنم نمیشه اخر دعوا راه میندازم خیلی مادیاتی شدم چیکار کنم یکم به خودم بیام رد دادم از جهتی هم میگم حقم هست من چند سال با گوشی له پدرم در اومد حقم هست یه چیز خوب داشته باشم گیج شدم
دخترخاله ی من تقریبامثل شمابودتاچندروزپیش دغدغه های شماروداشت ولی چیشد؟؟ تصادف خیلی بدداشتن کلی چیزازدست دادبه کنارآیفون ۱۳هم داشت که اونم معلوم نیست چیشد به خدابیشترقدرپدرومادرتوبدن خانواده وسلامتی مهم ترین چیزه
دخترخاله ی من حالاکه ایناروازدست داده داره یکم درک میکنه
راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
جیگر اینکه برای چیزایی ک میخوای انقد مصممی خوبه ولی خانواده مخصوصا بابا ها خیلی گناهین طفلکا تو این وضعیت جامعه من ابجی کوچیکه خودم انقد بابا مامانمو اذیت میکنه نیم وجبی میبینم چقد حالشون بد میشه بعد هر دعوا سعی کن رو خودت کار کنی بعدا خیلی عذاب وجدان میگیری :(
__ Memento mori __ اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆