2777
2789
عنوان

دمار از روزگار خانوادم در اوردم

308 بازدید | 24 پست

خیلیییییییییییییی بچه بدی شدم میدونم اما اصلا دست خودم نیست من گوشیم سوخت الان گوشی ندارم خانوادم مجبور کردم برام ایفون 11 بخرن دستشونم خالیه میدونمممم خیلی بیشعور شدم هرچیم میخوام اذیت نکنم نمیشه اخر دعوا راه میندازم خیلی مادیاتی شدم چیکار کنم یکم به خودم بیام رد دادم از جهتی هم میگم حقم هست من چند سال با گوشی له پدرم در اومد حقم هست یه چیز خوب داشته باشم گیج شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناهه واقعا تو نون شبم موندن مردم.  

ده تومن گوشی خوبی برات میکرد.

میخوای چکار.  تق، از دستت افتاد میشه هیچ...

کلی لباس و‌‌ وسایل برات میکرد.   پس انداز.

فقط بخاطر کلاس آیفون میخواستی

دخترخاله ی من تقریبامثل شمابودتاچندروزپیش دغدغه های شماروداشت ولی چیشد؟؟ تصادف خیلی بدداشتن کلی چیزازدست دادبه کنارآیفون ۱۳هم داشت که اونم معلوم نیست چیشد به خدابیشترقدرپدرومادرتوبدن خانواده وسلامتی مهم ترین چیزه 

دخترخاله ی من حالاکه ایناروازدست داده داره یکم درک میکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
گناهه واقعا تو نون شبم موندن مردم.   ده تومن گوشی خوبی برات میکرد. میخوای چکار.  تق، از ...

نهههه اصلا من 10 ساله ایفون داشتم عادت کردم بخدا اصلا سخته برام دل کندن از عادتام اگر واسه کلاس بود میگفتم اخرین مدل میخام

جیگر اینکه برای چیزایی ک میخوای انقد مصممی خوبه ولی خانواده مخصوصا بابا ها خیلی گناهین طفلکا تو این وضعیت جامعه من ابجی کوچیکه خودم انقد بابا مامانمو اذیت میکنه نیم وجبی میبینم چقد حالشون بد میشه بعد هر دعوا سعی کن رو خودت کار کنی بعدا خیلی عذاب وجدان میگیری :(

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆
دخترخاله ی من تقریبامثل شمابودتاچندروزپیش دغدغه های شماروداشت ولی چیشد؟؟ تصادف خیلی بدداشتن کلی چیزا ...

من تو این ماه دوتا از دوستام فوت شدن و از شدت افسردگی دنبال یه راهیم که اروم شم دلخوشیم شده گوشی

دارن اما باید بزارن برای خونه چون خونمون باید عوض شه منم حال روحیم خیلی خرابه دلخوشیم شده گوشیه

چی بگم من 

زیر علمت امن ترین جای جهان است                 آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است                                                                        آقا هستم...
من تو این ماه دوتا از دوستام فوت شدن و از شدت افسردگی دنبال یه راهیم که اروم شم دلخوشیم شده گوشی

خدارحمتشون کنه .بنظرم دلخوشیت بایدخانواده باشه 

حالاباگوشی مدل پایین ترم کارت راه میفته یکم اوضاع رودرک کن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
جیگر اینکه برای چیزایی ک میخوای انقد مصممی خوبه ولی خانواده مخصوصا بابا ها خیلی گناهین طفلکا تو این ...

من بابام از مامانم جدا شده کلا از همه کارا شونه خالی کرده در واقع بابام حقشه بیشتر پول هم مامانم میده اون لب دریا داره خوش میگذرونه

خدارحمتشون کنه .بنظرم دلخوشیت بایدخانواده باشه  حالاباگوشی مدل پایین ترم کارت راه میفته یکم او ...

من گفتم ایفون 10 بگیر اما همه مغازه دارا میگن 10 ریپک هست خراب میشه