سلام خانوما یکی از آشناهامون یهویی یکی لز پاهاش شدید درد میگیره و از مچ پا بیحس میشه زنگ میزنن ۱۱۵ میاد میگه باید ببرید بیمارستان اونجام میگن علائم سکته نیست چون آخر هفته ام بوده بستریش نکردن روز جمعه دوباره همون درد تو دوتاپاهاش میپیچه یهوویی پاهاش بی جون میشه میوفته زمین الانم از کمر کلا بیحس شده آزمایشاش خوب بوده ولی سی تی اسکن از مغز داده دکتر هنوز نیومده که ببینه کسی تاحالا تو اطرافیانش این جوری شده بعد خوب شده باشه ؟تو روخدا برا سلامتیش صلوات بفرستین و امن یجیب بخونید جوونه بخدا خیلی حالش بده😭😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اس عمه منم اینطور شد..بعدازکلی ازمایش فهمیدن بیماری گلین باره هست...یه حالت خودایمنی مربوط به اعصاب..بدن خودش به خودش حمله کرده بود...ی مدت اونجور بود بعد از چند ماه یواش یواش برگشت بحالت قبل و تونست بافیزیوتراپی و...دوباره روپاهاش بایسته وراه بره خداروشکر
خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏