2789
عنوان

شوهر بدجنس

2516 بازدید | 47 پست

من و شوهرم امروز خونه مادرشوهرم بودیم 

ساعت چهار و نیم قرار شد منو شوهرم بریم بیرون.ولی گفت نه.یکم بمونیم بعد ساعت پنج میریم.خواهرشوهرم گفت موتورتون رو بدین ما نیم ساعته میاریم. تا پنج دستتون میرسه.ساعت پنج شد نیومدن .بشوهرم گفتم  بهشون زنگ بزن بیان .گفت نه صبر کنیم. گفتم باشه.تا ساعت هشت صبر کزدیم .گفتم زنگ بزن دیگه.گفت نه.گفتم چزا.؟

گفت بخاطر اینکه آگه بموقع خواستم خونه بسازم دامادم مزد بنایی کمتر بگیره.گفتم اینارو توخیالاتت ببین.تواز زنو بچت میزنی.ولی بقیه اینجوری نیستن.حقوقش رو میگیره.گفتم تا کی تواز خودت بزنی  از زندگیت بزنی؟ ک شاید مزد بنایی کمتر بگیره؟دوره عقد الانه،تا کی میخای از خوشیات بزنی؟۴۰سالت شد،؟ گفت گمشو بابا.دعوام کرد .......من حق ندارم؟تا کی اینجوری باشه؟ دوره عقد مگه چند ساله؟ 

صب داشته باش شوهر منم هی خونوادشو لیس میزد 

بعد ۱۱ سال چنان ری دن بهش که حالش جا اومد

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
صب داشته باش شوهر منم هی خونوادشو لیس میزد  بعد ۱۱ سال چنان ری دن بهش که حالش جا اومد

اخه تا کی. همشون خونه ماشین همه چی دارن ..ولی بازم از ما همع چی میخان و شوهرم انجام میده .ول ما هیچی نداریم. یه طامن خواستیم. آزمون پول خواستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه تا کی. همشون خونه ماشین همه چی دارن ..ولی بازم از ما همع چی میخان و شوهرم انجام میده .ول ما هیچی ...

فقط اینو میتونم بگم دعوای تو با شوهرت بدتر باعث میشه سمت اوتا بره

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
صب داشته باش شوهر منم هی خونوادشو لیس میزد  بعد ۱۱ سال چنان ری دن بهش که حالش جا اومد

بهم میگه تورو ک امروز نیم ساعت دور دادمت.گفتم همین؟ اونا گفتن نیم ساعته میایم ولی ۴ ساعت بعد اومدن وقتی ک شب شد.من نیم ساعت برام کافی نیود دوسداشتم  بازم دوربزنم.گفت دور زدی خفه شو

تجربه نشون داده هر چی مرد بیشتر سمت خانوادش بره ، خانواده ش بیشتر از خودش و زن و بچه ش گریزون میشن ، برا همین اقایونی که برا ننه باباشون تره خورد نمیکنن زن و بچشون رو تخم چشم ننه باباعه جا دارن و برعکس ، این تجربه ی هشت سال خون دل خوردن منه. شاید به موضوع تاپیک مربوط نباشه ولی دلم خیلی پره ببخشید دیگه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

تجربه ی ۱۳ساله من بعد از ازدواج مردا اوایل ازدواج اکثرا همینجوری هستن ولی اگه تو صبوری کنی و چیزی نگی خودش کم کم به خودش میاد

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

مطمعن باشید کسی که انقدر پررو هست که امانت را برده و یه زنگ نزده که ببخشید اگه دیر شده..فلان اتفاق افتاد یا گیر کردیم یا.....دلیل کار را توضیح نداده...

انقدر پررو هست که زمان بنایی سه برابر پول بگیره ازتون

بهم میگه تورو ک امروز نیم ساعت دور دادمت.گفتم همین؟ اونا گفتن نیم ساعته میایم ولی ۴ ساعت بعد اومدن و ...

ناراحت نباش نوبت توهم میرسه صبور باش 

کم کم درست میشه 

شوهر من به من میگفت خواهرم صلاحمو میگه تو ضررمو 

الان حوصله نداره صدای خواهرشو بشنوه

شوهر منم بعد12 سال حالا به خودش اومده که چرا ایمقدر نوکر بی مزد اونا بودم در حالی که اونا تا حالا یه هزاری به ما کادو هم ندادن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
شوهر منم بعد12 سال حالا به خودش اومده که چرا ایمقدر نوکر بی مزد اونا بودم در حالی که اونا تا حالا یه ...

دقیقا مثل ما میگه خریت کردم