2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم الهی آمین  ببخشید شما علائم هم داری؟

من زیر شکمم درد دارم خیلی پریودیم ۷ بوده نشدم بی بی چک هفته قبل زدم منفی بود امروز زدم هاله انداخت و تنها ترشح زیاد 

ک اینطور  باشه گلم میزنم دوباره

الان ازمایش نده برا هم عروس منم همینجوری بود ک میگفت حتی همسرمم ندیده بوده ازمایش دادم منفی شده بعد ی هفته ک داده بود مثبت شده بود گفته بود بهش چون کوچولو بوده تازه تشکیل شده بوده نسون نداده بوده

من زیر شکمم درد دارم خیلی پریودیم ۷ بوده نشدم بی بی چک هفته قبل زدم منفی بود امروز زدم هاله انداخت و ...

منم تقریبا یک هفته پیش دو سه روز پشت هم زیر دلم سوز می‌داد الانم ترشح دارم 

الان ازمایش نده برا هم عروس منم همینجوری بود ک میگفت حتی همسرمم ندیده بوده ازمایش دادم منفی شده بعد ...

چه جالب پس بیبی میزنم بعد اگه دیدم پریود نشدم سر موعد یکی دو روز بعد میرم آزمایش 

بی نظمی پریود داری؟ باید تا الان‌ میشدی آخه  پیگیری کن حتما ایشالا ک باردار نباشی

الان‌پنج ماه شده ک درست شده بود پریودیام گقتم برم سونو همسرم گف باز بی بی چک بزن ک هاله انداخت امشب حالم نخوش