وسواس به خرج نده که باااید از هرکتاب دو سه تا بخرم
نه
اگه یه کتاب داری سه دور بخونش بنظرم بیشتر تاثیر داره💚
از کتابخونه هم میتونی امانت بگیری
یا pdf کتاب هارو دانلود کنی
آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨ کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞 نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره pdf میخونم میخاستم ببینم سال جدید دانلود کنم بهتره؟ یا برای سال 99 دارم اشکال ندار ...
فکر نکنم فرقی داشته باشن ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه چاپ های جدید رو دانلود کن😁
آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨ کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞 نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن