2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 48 پست

ولی کسی نیومد از تجربیاتش بگه ها

فکرکنم کمتر کسی باشه سه تا داشته باشه

تو فامیل خودمونم کسی نیست اینجور من میشم اولیش😅

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی کسی نیومد از تجربیاتش بگه ها فکرکنم کمتر کسی باشه سه تا داشته باشه تو فامیل خودمونم کسی نیست ا ...

من دو فرزندیم هنوز به مرحله اقدام به سه فرزندی نرسیدم چهارسال الویت بچه هام بودن الان الویت خودمم میخوام علاوه بر مادرجوان بودن مادر کدبانو هم باشم کلاس های خیاطی آشپزی یا شایدم ادامه تحصیل... 

🥰😍
منم بچه دلم خاست 😢

الهی خدا بهت ببخشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

من دو فرزندیم هنوز به مرحله اقدام به سه فرزندی نرسیدم چهارسال الویت بچه هام بودن الان الویت خودمم می ...

آفرین بله دقیقا همینطوره، زیاده روی هم خوب نیست

اتفاقا بنظرم آدم تو سختی ها شگوفا میشه یعنی هرچی کار بیشتر روی سرت باشه بیشتر موفق میشی

آفرین بله دقیقا همینطوره، زیاده روی هم خوب نیست اتفاقا بنظرم آدم تو سختی ها شگوفا میشه یعنی هرچی کا ...

عزیزم من ازون دسته مادر هاییم که بچه بیاد الویت اول بچمه دیگه کاری شروع نمیکنم تا از آب و گل دربیاد... هر کسی یه جوری مادري میکنه یکی هم با چهارتا بچه کار هم میکنه... 

🥰😍

من تجربه سه فرزند ندارم فقط حتما قبل اقدام همسرتون یه آزمایش اسپرم بدن که ببینن وضعیت اسپرم های ایگرگشون چجوریه 

اگر نرمال بود حتما همسرتون تقویت کنین . کپسول من ویت خیلی خوبه 

درضمن احتمال پسر شدن جنین در حالت طبیعی خیلی بیشتر از روش های آی یو آی و آی وی اف عه 

در حالت کلی تعداد پسرهای متولد شده بیشتر از دخترها هست

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

من تجربه سه فرزند ندارم فقط حتما قبل اقدام همسرتون یه آزمایش اسپرم بدن که ببینن وضعیت اسپرم های ایگر ...

مرسی عزیزم

ولی کسی نیومد از تجربیاتش بگه ها فکرکنم کمتر کسی باشه سه تا داشته باشه تو فامیل خودمونم کسی نیست ا ...

اسی من اینجا خیلی سه فرزندی میشناسم. یه مدت تو نخشون بودم الان چون خیلی وقته سایت نبودم الان یه هفته سن اومدم اسامیشون یادم نیست... ولی تجربه بهم ثابت کرده مامانهایی که بچه بیشتر داشتن قدرت ندیریت و حل مساله و صبرشونم بالاتر رفته... بعدم میگن از سه تا به بعد اسون میشه. هم تجربه مامان بالاتر میره هم بچه های اولی در سرگرم کردن و بازی دادن و اموزش دادنها جای مادر و مدر رو میگیرن. و مامان بابا بیشتر نقش هدایتگری دارن تا اجرایی

عزیزم من سه تا دارم 

سختی داره (البته بچه های من فاصله ی سه سال دارن ) 

ولی شیرینی هاش حد نداره 

تازه معنی خانواده رو با بچه ی سوم درک می‌کنی 😍

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
اسی من اینجا خیلی سه فرزندی میشناسم. یه مدت تو نخشون بودم الان چون خیلی وقته سایت نبودم الان یه هفته ...

چقدر خوب گفتی اره واقعا درسته👌

عزیزم من سه تا دارم  سختی داره (البته بچه های من فاصله ی سه سال دارن )  ولی شیرینی هاش ح ...

چه خوب خداروشکر

امیدوارم خدا لیاقت و توانشو بهم بده😊