2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الان براسونو قلب هنوز زود ۹هفتگی باید بری برالکه بینی هم برو دکتر واستراحت کن لکه بینید خیلی زی ...

دکتر گفت باید سقط کنی اصلا درمورد خونریزیم چیزی نگفت

پیام دادم یک دکتر دگه گفتم دوقلو باردارم بهم گفت شیاف پروژسترون بزار ۱۲ساعت البته یکی از دوقلوهام پوچ شد

[QUOTE=248569369]سلام الان براسونو قلب هنوز زود ۹هفتگی باید بری برالکه بینی هم برو دکتر واستراحت کن لکه بینید خیلی زی ...[/QUOTقرمز پررنگ پد که میزارم برمیدارم خون که میمونه میشه قهوه ای  سیاه

[QUOTE=248569369]سلام الان براسونو قلب هنوز زود ۹هفتگی باید بری برالکه بینی هم برو دکتر واستراحت کن ...

برای اونایی که بعدا این پست میخونن

من متاسفانه سقط کردم چون جنین بیشتر شیش هفته رشد نکرد و خود جنین جذب شده بود  فقط کیسه مونده بود که چندشب پیش با درد زیاد دفع کردم

برای اونایی که بعدا این پست میخونن من متاسفانه سقط کردم چون جنین بیشتر شیش هفته رشد نکرد و خود جنین ...

خدا خیرتون بده من مشکل شما رو دارم دکتر گفت رشد نکرده باید سقط شه نمیدونم چکار کنم 

اینجام خانما میان تاپیک میزنن اما نمیگن تکلیف بارداریشون چی شده آدم بدون چی کنه

خدایا شکرت