2777
2789
عنوان

خیاطی

235 بازدید | 12 پست

میشه تجربیاتتون درباره خیاطی رو برای منی که هنوز ابتدای کارم بگید؟

شروع الگوکشی

دوخت

فروش

و...

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

من الگو رو تو‌مدرسه یاد دادن یععنی خیلی پیچیده بود ۵۰ تا مرحله داشت تا یه الگو بکشی من ک شاگرد اول بودم یادم رفت الگورو .الان لباس میندازم رو پارچه مدل خودم رو پارچه در میارم راحت 😁.بعد تمیزی و دوختم مهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چون علاقه داشتم 

زود یادگرفتم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین منم میخواسنم برم . خوشت میاد علاقه داری؟ الگو کشیدن خیلی سخت و رومخه😕 ن؟

حقیقتا من که هنوز چیزی نداختم فقط دارم نکات رو وارد دفترم می‌کنم

اما خب مشکل همینه که الگو کشیدن رو نمیشه به ذهن سپرد🤦🏻‍♀️

متد تلفیقی رو انتخاب کردم فکر کنم از همه متدها آسونتره 

واقعا علاقه دارم و آرزوهای بزرگی هم دارم اما مدام می‌ترسم برای شروع کردن🤦🏻‍♀️

من الگو رو تو‌مدرسه یاد دادن یععنی خیلی پیچیده بود ۵۰ تا مرحله داشت تا یه الگو بکشی من ک شاگرد اول ب ...

طراحی دوخت خوندین؟

آخه دوست دارم برای دیگرانم بدوزم و انواع مدلارو بدوزم و فکر کنم با این روش شما نمیشه🤔

من چون علاقه داشتم  زود یادگرفتم

چقدر خوب😍

میشه بگید متدتون چی بوده؟

و الان مشغول به کارید؟

طراحی دوخت خوندین؟ آخه دوست دارم برای دیگرانم بدوزم و انواع مدلارو بدوزم و فکر کنم با این روش شما ن ...

اره باید روش دیگه یاد بگیری خیلیا یاد میدن حتی انلاین 

مثلا پیج دوخت برتر استاد دانشگاهه 

چقدر خوب😍 میشه بگید متدتون چی بوده؟ و الان مشغول به کارید؟

گرلاوین اصلاح شده

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اره باید روش دیگه یاد بگیری خیلیا یاد میدن حتی انلاین  مثلا پیج دوخت برتر استاد دانشگاهه

مممنونم عزیزم

متد مدارس چیه؟ می‌دونید؟

اما اون بنظرم خیلی سخته تلفیقی بنظرتون چطوره؟

عزیزم من‌چیزای سختو راحت تر یاد میگیرم 

شمارو نمیدونم ولی

فقط میدونم‌علاقه و خلاقیت باشه راحت تر یاد میگیری

عزیزم من‌چیزای سختو راحت تر یاد میگیرم  شمارو نمیدونم ولی فقط میدونم‌علاقه و خلاقیت باشه راحت ...

مممنونم عزیزم لطف کردی❤️