2777
2789
عنوان

کسی ماه اول بارداری هست

159 بازدید | 34 پست

کسی ماه اول بارداری هست من خیلی خستم کلا همش گشنم میشه و حالت تهوع دارم خیلی هم به بو حساس شدم درحالی که قبلا من کلا بو هیچی رو نمیفهمیدم الان شباهم نمیتونم بخابم میگن رو شکم نخاب منم سختمه یجور دیگه بخابم 

خستم دیگه😔

وای من ۱۲هفتمه تومردنمه دیگه از بالا اوردن😭😭😭😭😭😭 هیچیم نمیخورم

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

هنوز ماه اولی خسته شدی 

سختی ها مونده😂🤦

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ماه اول خسته شدی😅

منم اوایل بارداریم خیلی به بو حساس بودم از بوی تمام شوینده ها مایع طرفشوی تا شامپو و... بدم میومد از بوی تن شوهرِ بنده خدامم بدم میومد

هم دلم میخواست پیشم باشه هم شبا از اینکه پیشم بود خوابم نمیبرد😂

از ماه اول خسته شدی😅 منم اوایل بارداریم خیلی به بو حساس بودم از بوی تمام شوینده ها مایع طرفشوی تا ...

من بجز به بوی شوهرم به همه چی حساس شدم دیشب همسایمون غذا پخته بود یکم سوخته بود مردم از بوش