2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقاً

یه نفر تو کوچمون هست خدا شاهده همه میگن کاش بمیره

ازبس با همه دعوا میکنه و قمه کشی میکنه و شیشه رو همه میکشه

ولی انگار نه انگار

نصف کوچه از دست اونا خونشونو فروختن رفتن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دقیقاً یه نفر تو کوچمون هست خدا شاهده همه میگن کاش بمیره ازبس با همه دعوا میکنه و قمه کشی میکنه و ...

ای گفتی ماهم ی همسایه داریم همش صداش میاد داد و بی داد میکنه مردم آزارو وقت نشناسه با همه هم دعوا میکنه خانوادشم همینن آدمای شکاک و فضولین همه رو می پان خودشونم شبیه دزداس کاراشون یجوری رفتار میکنن انگار قاچاق چین بخدا آدم میترسه

ای گفتی ماهم ی همسایه داریم همش صداش میاد داد و بی داد میکنه مردم آزارو وقت نشناسه با همه هم دعوا می ...

اینارو مامور میاد میبره فرداش دوباره ولشون میکنه

زنه با تیشرت و موهای باز اومده بود تو کوچه داشت مرده رو میزد فقط بخاطر جا پارک

یه دختر داره هنوز مدرسه نمیره تو کوچه به همه انگشت وسط نشون میده در این حد بی بند و باره

زنه سه بار ازدواج کرده جدا شده الان با خواهرش که بدتر از خودشه تو خونه باباش زندگی میکنه پدر و مادرشم فوت شدن در واقع دق کردن از دستشون

خدانکنه یه نفر به دخترش چیزی بگه حتی اگه تقصیر دختر خودش باشه رو ملت شیشه میکشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اینارو مامور میاد میبره فرداش دوباره ولشون میکنه زنه با تیشرت و موهای باز اومده بود تو کوچه داشت مر ...

😑😶😶😶 تو کوچمون ی کیو داریم مشابه همین که میگی پلیس میگیرتش دو روز بعد ولش میکنه دزد ولگرده تمااااام زاپاس و آجار چرخای ماشینارو یا اون میدزده یا رفیقاش تو وسایلش همش زاپاس پیدا میکنن ازینا تو اکثر محله ها هستن بی فرهنگن دیگه

😑😶😶😶 تو کوچمون ی کیو داریم مشابه همین که میگی پلیس میگیرتش دو روز بعد ولش میکنه دزد ولگرده تمااا ...

خاک تو سرشون چرا نمیمیرن واقعاً؟

خداشاهده این زن بویی از زنونگی نبرده

قیافشو ببینی میری نماز وحشت میخونی

همین کارارو کرده شوهراش نتونستن تحملش کنن

انقد وحشی و دریده هست که نگو