2789
عنوان

پاپ اسمیر

1139 بازدید | 13 پست

من امروز پاپ اسمیر دادم ولی هم درد داشت هم بعدش فشارم افتاد از حال رفتم هم به لکه بینی افتادم خیلی استرس گرفتم الان قبلا اینجوری نشده بودم تازه قبلشم آبمیوه خورده بودم  الان هنوز خیلی کم زیر دلم درد میکنه!

طبیعیه؟

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

اخ منم پارسال پاپ اسمیر ازم گرفتن‌مرکز ناباروری اصفهان انقد درد داشت انقد اذیت شدم انقد زجر کشیدم ک نگو اخر سر اون اسپوکلوم‌زو محکم فشار داد داخل. الان چند ماهه مکرر عفونت میگیرم میترسم میگم نکنه زخم گرفتم میترسمم برم دکتر

منم چهار شنبه انجام دادم تازه حامله بودم دکتر نفهمید حتی سونو هم انجام داد گفت حامله نیستی

منم پاپ اسمیر دادم تا الان گلاب به روت لکه بینی دارم حامله هم هستم

خدای مهربون شکرت برای دخترم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخ منم پارسال پاپ اسمیر ازم گرفتن‌مرکز ناباروری اصفهان انقد درد داشت انقد اذیت شدم انقد زجر کشیدم ک ...

منم میترسم زخم شده باشه انقدم ترسیدم چون فشارم افتاد تنها بودم فقط دارم گریه میکنم چرا انقد درد داشت من قبلا اصلا درد نداشتم دیگه غلط کنم دکتر برم🥲

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
منم چهار شنبه انجام دادم تازه حامله بودم دکتر نفهمید حتی سونو هم انجام داد گفت حامله نیستی منم پاپ ...

دکترا هیچی نمیفهمن بخدا همین نی نی سایت و ادم خودش طبق تجربه بهتر میفهمه من که از استرس دارم میمیرم خیلی ترسیدم فشارم افتاد از هوش رفتم😭 

کاملا طبیعیه

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه
منم میترسم زخم شده باشه انقدم ترسیدم چون فشارم افتاد تنها بودم فقط دارم گریه میکنم چرا انقد درد داشت ...

نمیدونم بخدا از بعضی ها اصلا درد نمیگیره از من خیلی درد‌میگیره راستش از ترس همین میترسم برم دکتر. فک کنم خشکه واژن ماها ک انقد درد داره یا تنگه 

وا مگه چکار میکنه که درد داشته باشه من یبار انجام دادم درد نداشت بهم گفت سالی یبار باید انجام بدی ولی من نرفتم ، همون دفعه هم کلی خجالت کشیدم از دکتره 🙈

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

من انجام دادم اصلا درد نداشتم

لک بینی هم فکر کنم یه لکه کوچیک فقط و تمام

تازه خیلی یهویی شد

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
دکترا هیچی نمیفهمن بخدا همین نی نی سایت و ادم خودش طبق تجربه بهتر میفهمه من که از استرس دارم میمیرم ...

عزیزم این تست چیه؟چجوری میگیرن؟ برای چی اصلا میگیرن..میشه توضیح بدی من چیزی نمیدونم

ان شاءالله که مشکلی نیست نگران نشو

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم این تست چیه؟چجوری میگیرن؟ برای چی اصلا میگیرن..میشه توضیح بدی من چیزی نمیدونم ان شاءالله که م ...

برای بیماری ها و سرطان رحم میگیرن این تست زو بهتره که هر خانومی هر سال این تست رو انجام بده 

یه نمونه کوچیک از دهانه رحم میگیرن برای من مثل معاينه بود

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
عزیزم این تست چیه؟چجوری میگیرن؟ برای چی اصلا میگیرن..میشه توضیح بدی من چیزی نمیدونم ان شاءالله که م ...

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
برای بیماری ها و سرطان رحم میگیرن این تست زو بهتره که هر خانومی هر سال این تست رو انجام بده  ی ...

من تا حالا ندادم اینو..میشنیدم اینجا هی میگفتم میرم الآن از گوگل سرچ میکنم یادم میرفت تا الآن که کنجکاو شدم بپرسم..ممنون ازتون🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

خیلی ممنونم ❤