2777
2789
عنوان

لاغری

185 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها چطورین؟!

من طی چهار ماه تقریبا بیست کیلو کم کردم 

امروز دخترخالم که خودش خیلی چاقه منو دیده که واییییی خیلی صورتت بد شده در صورتیکه همه میگن خوب شدم صورتمم از اون چاقی زیادی افتاده !ولی همش دارم حرص میخورم که چرا اینجوری بهم گفته😥🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط بگوچجوری

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم

تو هم میخواستی بگی یه برنامه ریزی کن لاغر شی که همه هم به تو بگن چقد خوب شدی بهتره اینه که حسودی کنی😐

فقط میشه بگی چطور لاغر شدی

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

تو هم میخواستی بگی یه برنامه ریزی کن لاغر شی که همه هم به تو بگن چقد خوب شدی بهتره اینه که حسو ...

بچه ها مرسی از حرفای مثبتتون🥺🥺😍😍 اتفاقا به مشاورمم گفتم همین حرفارو زد که تو که نمیدونی چقدر اون الان ارزوشه!اخه تو جمع جلو همسرم گفت خیلی ناراحت از این شدم به خودم میگفت برام مهم نبود!

ایول دمت گرم. ماشالا. چجوری؟! من تو یک ماه بزور 2 کیلو کم کردم. عالی کم کردی. با ورزش و رژیم؟ 

اره عزیزم عزمم جزم کردم رژیم گرفتم با پشتیبان چون مشاورش همش باهام بود خیلی راحت تر بودم ورزش هم کردم

اره عزیزم عزمم جزم کردم رژیم گرفتم با پشتیبان چون مشاورش همش باهام بود خیلی راحت تر بودم ورزش هم کرد ...

ایول. من زیاد رژیم نمیتونم بگیرم. سخته برام. 

یه پروتئین هایی هست ک با شیر میخورن فقط صورت تپل میشه، ازونا بگیر بخور. البته الان صورت استخونی و لاغر قشنگه. شاید اون از رو حسادتش گفته 

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68
ایول. من زیاد رژیم نمیتونم بگیرم. سخته برام.  یه پروتئین هایی هست ک با شیر میخورن فقط صورت تپل ...

اره پشتیبانم بهم پودرو اینا معرفی کرده مرسی عزیزدلم!من کلا کسی چیزی بگه دیگه همش میشنم فک میکنم حرص میخورم🥲🥲🥲

اره پشتیبانم بهم پودرو اینا معرفی کرده مرسی عزیزدلم!من کلا کسی چیزی بگه دیگه همش میشنم فک میکنم حرص ...

ای بابا خیلی اذیت میشی ک. اهمیت نده به حرف مردم. ملت حرف زیاد میزنن. حرفم ک باد هواست. از یه گوش بشنو از اون گوش در کن. بیخودی خودتو مغزتو اذیت میکنی ک چی

موفق باشی 

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68

سلام عزیزم من فقط همیشه خواننده بودم الان ثبت نام کردم فقط از شما بپرسم که توروخدا قسم بگو چیکار کردی اینقدر تونستی لاغر کنی کجا رفتی؟ورزش چی؟مشاورت کیه؟!طی ۴ ماه؟!ماهی ۵ کیلو کم کردی یعنی؟!باشگاهم رفتی؟!

منتظر جوابتم