2777
2789

سلام

اگه از طرف پدرتون هم بیمه تامین اجتماعی باشید هم بیمه تکمیلی و یکاری پیدا بشه که شما رو بیمه تامین اجتماعی میکنه ولی بیمه تکمیلی نداره و از طرف پدرتون هم اون بیمه تکیملی دیگه قطع میشه وقتی که برید سرکار و بیمه تامین بشید،

حالا سر این کار میرید با توجه به این که بیمه تکیملی تون قطع میشه؟ یا این که سرکاری میرید که بیمه ای نداشته باشه ؟

لطفا اگه کسی این تجربه رو داره بگه راهنمایی کنه دیگران که تجربه ندارن بازم نظرشون رو بگن لطفا ممنونم ازتون

مهم اینه چ شغلی باشه..

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سراین کاربری فقط تامین اجتماعیت قطع میشه تکمیلی میمونه سرجاش

نه میگن قطع میشه دیگه چون دیگه تحت تکلف بابام نیستم

کسی تو دوست و اشنا بوده که رفته باشه و بیمه تکیملیش قطع نشده باشه؟؟؟

خب حقوقش کمه زیاد نیست اگه زیاد بود باز میشد از بیمه گذشت مگه نه؟ به نظرت حقوق چقدر خوبه ؟

اگه از ۴یا ۵تومن پایین تره نمی ارزه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
که بری سرکار ؟یا بری بیمه تامینت کنن ولی تکمیلیت قطع شه؟

نه کمتر از این حقوق باشه نمی ارزه بری سرکار..البته این نظر منه ...حالا چ شغلی هس؟؟

فروش

فروشندگی؟؟؟؟؟