2777
2789
چرا خیلی دوست دارم چون خودم پوست روشنی ندارم☹️یعنی گندمی ام و عاشق پوست سفید 

آره حتما استفاده کن مادر خودم سر خواهرم که باردار بوده ماست و خرما ویار کرده خواهرم سفیده پوستش اما من سبزه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

هنوز نگذشته موعدم☹️☹️

خب زود زدی پس ، بارداری چندروز دیگه پررنگ میشه ، مبارک باشه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو‌ هشت هفته ایست قلبی کرد

تیروییدت رو چک کردی ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم من باردارم بودم برام دعا کن تیرویییدم بالا بود درمان کردم خونم غلیظه هپارین میزنم برام خیلی خ ...

الهی شکر ، انشالله به دل خوش ، از کجا فهمیدی خونت غلیظه ؟ وای من پلاکتم بالاست ترسیدم نرفتم هنوز پیش دکتر که برام هپارین بنویسه 

الهی شکر ، انشالله به دل خوش ، از کجا فهمیدی خونت غلیظه ؟ وای من پلاکتم بالاست ترسیدم نرفتم هنوز پیش ...

آزمایشای مربوط به سقط رو دادم و اینکه زیاد مشکل نداشت اما دکترم گفت محظ اطمینان استفاده کنم برام دعا کن بچم ایندفه سالم به دنیا بیاد خیلی نگرانم

آزمایشای مربوط به سقط رو دادم و اینکه زیاد مشکل نداشت اما دکترم گفت محظ اطمینان استفاده کنم برام دعا ...

انشالله سالم بیاد بغلت

2790
2778
2791
2779
2792