zrin مدیر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1454 عنوان متخصصان بی بی چک🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 83 پست خواهش میکنم منو از سردرگمی در بیارید🥺 1401/05/22 | 17:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چربی_آبشده عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 9739 چرا خیلی دوست دارم چون خودم پوست روشنی ندارم☹️یعنی گندمی ام و عاشق پوست سفید آره حتما استفاده کن مادر خودم سر خواهرم که باردار بوده ماست و خرما ویار کرده خواهرم سفیده پوستش اما من سبزه فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 Turk gril 😍😁 لبخند ساختگی میتواند یک میلیون اشک را پنهان کند.
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 هنوز نگذشته موعدم☹️☹️ خب زود زدی پس ، بارداری چندروز دیگه پررنگ میشه ، مبارک باشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 تو هشت هفته ایست قلبی کرد تیروییدت رو چک کردی ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
zrin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1454 تیروییدت رو چک کردی ؟ عزیزم من باردارم بودم برام دعا کنتیرویییدم بالا بود درمان کردم خونم غلیظه هپارین میزنم برام خیلی خیلی دعا کن
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 عزیزم من باردارم بودم برام دعا کن تیرویییدم بالا بود درمان کردم خونم غلیظه هپارین میزنم برام خیلی خ ... الهی شکر ، انشالله به دل خوش ، از کجا فهمیدی خونت غلیظه ؟ وای من پلاکتم بالاست ترسیدم نرفتم هنوز پیش دکتر که برام هپارین بنویسه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
zrin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1454 الهی شکر ، انشالله به دل خوش ، از کجا فهمیدی خونت غلیظه ؟ وای من پلاکتم بالاست ترسیدم نرفتم هنوز پیش ... آزمایشای مربوط به سقط رو دادم و اینکه زیاد مشکل نداشت اما دکترم گفت محظ اطمینان استفاده کنم برام دعا کن بچم ایندفه سالم به دنیا بیاد خیلی نگرانم
شاعرخانوم عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 986 عزیزم باردار بودی بالاخره؟ ازمایشت مثبت شد؟ واسه سالم بغل گرفتن نی نیم یه صلوات میفرستین؟💞❤🙏خدایا به منتظران فرزندسالم و صالح بده💞🙏
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 آزمایشای مربوط به سقط رو دادم و اینکه زیاد مشکل نداشت اما دکترم گفت محظ اطمینان استفاده کنم برام دعا ... انشالله سالم بیاد بغلت آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
zrin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 1454 عزیزم باردار بودی بالاخره؟ ازمایشت مثبت شد؟ سلام بله عزیزم دو روز بعد بی بی زدم پرنگشد