rozan_ayhan مدیر عضویت: 1401/03/03 تعداد پست: 1650 عنوان همسایه بیشعوروشوهراسگل😒 | مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 48 پست دیشب اش پختم تواپارتمان یه پیرزنه هس تنهامیمونه ب شوهرم گفتم براش اش ببره بهش گفته وقتی تومیری سرکارفک کنم خونتون مهمون میاد ساعت ۹صب میاد ۳بعدظهرمیره نمیدونم خونه شما میاد یان مهمون شماس اینم بهم شک کرده بابام اومدنی اینجا کشمش خریده بوداونو دیشب دیده میگه این کشمش کی آورده برات میگم بابام اون موقع ک اومده بود برام خرید میگه پس چرامن ندیدم بخاطر ی کشمش تاصب نزاش بخوابم میگه اخه همسایه میگه وقتی تومیری یرکارخونتون مهمون میاد ازمن قایمکی کسیومیاری خونه 😏😏😏 خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲 1401/05/22 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفی4465 عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 868 رفتم بگم دروبازنکرد بیشعور اخه کشمش چیه ک بخاطر اون کسیو بیارم خونه میگه توحتما یکیواوردی خونه اون ک ... بازم برو اینقد برو جلو شوهرت برو دادبزن جلودرهمسایه
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22152 حتما ایرانی بوده خارجیش بزن ببین چقدر سرحال میشی نه خواهرم ایرانی میزنه ینی جفتمون باهم میخریم میزنیم،برا اون خیلی اثر میکنه،کلا همه میگن،اما من اثری نمیبینم وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 30688 چندبار مچشوگرفتم یبار تصویری توواتساپ بایکی حرف زده بود گف مشتریمه یبار بای دختر دانشجو قرارداشته بو ... این شوهرهایی ک خودشون یکاری میکنن بیشتر اهل تهمت زدنن تا دست پیش بگیرن
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 30688 رفتم دروباز نکرد اسی نکنه شوهرت داره دروغ میگ داره از زبون پیرزنه بهت تهمت میزنه شاید اصلا پیرزن درجریان نیس🤔